PŘÍBRAM – BENEŠOV 1:2

Do zápasu nevstoupili Lvi dobře, jakoby se jim nemohlo nic stát s papírově slabším soupeřem. A tak domácím stačila bojovnost, která byla ještě více podpořena gólem Šmejkala v 7. minutě. „Nešli jsme do zápasu na sto procent a přizpůsobili se soupeři. Ten se dostal gólem na koně," zlobil se Lukáš Holánek.

Hosté se chtěli dostat do zápasu, ale najednou to nešlo, naopak Štěpánek hasil příbramské závary.

Ve druhé třetině se na hře nic nezměnilo, jen stav, když ve 28. minutě vyrovnal v přesilovce Korvas. „Byl to šťastný, polovlastní gól," podotkl Holánek.
Rozhodnutí zápasu přišlo v 53. minutě, kdy v oslabení 3 na 4, zachytil rozehrávku domácích Kočí a po sóle vystřelil výhru Benešovu, za kterou mohou hosté poděkovat i výbornému Štěpánkovi. „Třetí třetina byla rozkouskována vyloučeními a nakonec jsme v oslabení díky Tadeášovi rozhodli," oddechl si Lukáš Holánek, jemuž se zápas nelíbil: „Byla to holomajzna z obou stran, strašně chyb a hezkých kombinací moc nebylo. Spíše se hrálo ve středním pásmu a nastřelovaly se puky."

Holánek jako nejlepší v bodování týmu, nebyl u gólů: „Byl jsem úplně tropický. Celý týden jsem hlídal malou dceru a tak jsem byl unavenej," vysvětlil.

Poslední zápas v roce sehraje Benešov doma v sobotu 17. prosince už v 16 hodin proti Žabonosům. „Po zápase máme s mužstvem ukončení roku a večeři. Pokud tam chceme mít dobrou náladu, tak musíme vyhrát a také odčinit domácí porážku se Slaným," má jasno kapitán mužstva, které bude již jistě do Nového roku 2017 vstupovat jako lídr tabulky.

Branky a asistence: 7. Šmejkal (Hlinka) – 28. Korvas, 53. Kočí. Vyloučení: 5:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 150. Třetiny: 1:0, 0:1, 0:1.

HC LEV Benešov: Štěpánek – Stejskal, Korvas, Kotýnek, Císař, Rod, Šmicr, Šobíšek, Burian – Starec, Holánek, Holeš – Sládek, Kočí, Babický – Hynek, Fedoročko, Janák – Mrva.