TŘEBORADICE – BENEŠOV 0:4

Od úvodního hvizdu rozhodčího byl znát rozdíl dvou tříd. Benešov se do soupeře zakousl, byl aktivní, presinkem získával míče a tlačil se do zakončení. Zpočátku si hráči štelovali mířidla, přesto se třikrát do půlhodiny trefili za záda brankáře Bartalského. Nejprve Zubkov hlavou po centru Kučaby a následně po samostatné akci střelou z šestnáctky k tyči. Na 0:3 upravil do prázdné branky Afanasenko po rychlém brejku a přihrávce Kučaby. Do konce poločasu byl ještě Kučaba blízko gólu, ale první sólo zakončil do brankáře, druhé do tyče. Třeboradičtí byli neškodní a jejich nejlepší střelec Junek se chytal většinou do ofsajdových pastí.

Po přestávce začali Benešovští vlažně, soupeř se dostal do hry, měl několik standardních situací, ale Beníka nepřekonal. Fotbalisté od Konopiště se po dvaceti minutách trochu vzpamatovali, podnikali rychlé brejky a jeden zakončil do prázdné branky Kučaba po spolupráci se Zubkovem.

„Hráli jsme to, co jsme potřebovali a rozdíl dvou soutěží byl na hřišti cítit a vidět. První poločas byl z naší strany dost dobrý a dali jsme tři góly. Druhá půle byla slabší a dělali jsme více chyb, přesto jsme vedení kontrolovali," řekl po utkání brankář Benešova Erik Beník, jenž byl více ve střehu ve druhém dějství, ale nulu udržel. „Vždy jsem rád, když se děje něco před mojí brankou. Už jsem se dostal více do hry, rozehrával míče, střely soupeře byly ale většinou nepřesné."

Branky: 13. a 16. Zubkov, 30. Afanasenko, 80. Kučaba. Poločas: 0:3. Benešov: Beník – Vrňák, Khodulia, Cvrček, Vosáhlo – Adjei – Kučaba, Farkaš (46. Mbah), Skopec (70. Farkaš), Afanasenko (70. Zubkov) – Zubkov (46. Ibe).