POŘÍČÍ N. S. – TÝNEC N. S. 2:2

Do prvních šancí se dostali domácí Říha, který nechal vyniknout Vašáka a Stibůrek střelou vedle. Poté ale na hřišti působili lépe hosté a v 12. minutě se dostali do vedení, když si centr Sedláka srazil do vlastní sítě Kyselka. V další šanci pálil vedle Štamberský a rány Skály a Štamberského vyrazil Kumšta. Domácí se vzpamatovali až v závěru poločasu, ale Trpišovský ani Vojta po závaru, neprotlačili míč do sítě.

Do druhé půle vlétlo Poříčí jako uragán. Kamarýt po rohu ještě hlavičkoval nad, ale Říha již vymetl Vašákovu šibenici a Vlčkův lob po pasu Haška otočil skóre na 2:1. Domácí byli na koni, jenže přišla chyba obránce Šindeláře, centr Stejskala, pěkné zakončení Skály a bylo srovnáno. Následně si Poříčí vynutilo velký tlak, jenže šance Šindeláře, Pohorského, J. Páva a v nastavení Říhy zůstaly nevyužity, a proto se skóre již nezměnilo.

„Ač jsem na to upozorňoval před zápasem, tak jsme prospali první poločas. I přestože jsme šance měli, hráli jsme špatně, pořádně si nepřihráli a ještě si dali vlastní gól. Už v závěru poločasu se naše hra zvedla, dostali jsme míč na zem a tak jsme pokračovali i ve druhé části. Týnec jsme přitlačili a dvěma slepenými góly stav otočili. Jenže jsme hned udělali chybu, kterou Skála potrestal. V závěru jsme měli drtivý tlak, ale bohužel i přes velké úsilí rozhodující gól nevstřelili," posteskl si po zápase hrající kouč Poříčí Pavel Šimáček.

„Za bod jsem rád. S hrou v první půli jsem spokojený. Vytvořili jsme si nějaké střely a šance, dostávali jsme se do soupeřova vápna, i když branku jsme dali se štěstím. Ve druhé půli nás Poříčí zmáčklo, dalo nám dva rychlé góly a vypadalo to, že je po nás. Naštěstí jsme hned vyrovnali a remízu ubojovali, když jsme přežili i pár standardek," měl radost z bodu hrající trenér Týnce Radek Skála, který vstřelil druhý gól.

Branky: 56. R. Říha, 57. Vlček – 12. vlastní Kyselka, 60. Skála. Rozhodčí: Kabyl. ŽK: Sedlák, Skála (oba T.). Diváci: 70. Poločas: 0:1.

Poříčí: Kumšta – Vojta, Kyselka, Kamarýt, Šindelář – R. Říha, Šimáček, Hašek, Pohorský – Trpišovský, J. Stibůrek (27. Vlček, 76. J. Páv).

Týnec: Vašák – Sedlák, Kopta, Mach, Kavoň – Stejskal, Štamberský, Orsák (83. Artus), Radačovský, Popelka (20. Hašek, 62. Havel) – Skála.