MARŠOVICE – HOŘOVICKO B      4:0

Zápas hraný vzhledem k předzápasové průtrži mračen na velmi těžkém terénu, pojali  domáci velmi prestižně a na soupeře z Hořovic se vrhli od první minuty.
Již v 6. minutě se po zpracování S. Šetiny, které zavánělo rukou, dostal do brejku Žížala a s přehledem prostřelil Křikavu v hostující brance. V 10. minutě se dostal do obrovské šance opět Žížala, ale z malého vápna trefil jen náruč již bezmocného brankáře. Ve 25. minutě se po závaru před brankou hostí dostal k míči M. Hašek, ale orazítkoval jen břevno.
Do druhé půle vstoupili domácí nažhaveni na góly. A ty také přišly. V 54. minutě opět Žížala uklidil podél Křikavi na 2:0. V 61. minutě pak Žížala završil svůj „hattrick" a po milimetrovém pasu Zavadila zlomil odpor hostí. Hořovice se sice snažily, ale do vyložených šancí se nedostávaly, a co prošlo, pochytal spolehlivě Fillip v domácí brance. Žížala poté mohl dát i čtvrtou branku, ale ve vyložené šanci mířil ze tří metrů vedle. Ale další branka přišla. Žížala oplatil krásnou přihrávku Zavadilovi a ten protrhl své střelecké trápení z předešlých zápasů. 
Trenér Maršovic Jaroslav Žížala byl s výsledkem i výkonem spokojen: ,,Na velmi těžkém terénu jsme podali dobrý výkon. Obrana odehrála zápas bez chyb, ale v útoku jsme spálili mnoho velmi dobrých příležitostí. Hlavně nám seděla hra zezadu a podnikali jsme rychlé a pro soupeře smrtící brejky, se kterými si jejich obrana nevěděla rady."

Branky: 6. 54. a 61. Žížala, Zavadil. Rozhodčí: Paukner. ŽK: Zavadil, Šetina, Bartoš –  1. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Maršovice: Fillip – Řezníček (67. Fišer), Pauer, M. Hašek, Zderadička – Šach, Bartoš (46. Hampešt), R. Hašek (80. H. Bačík), S. Šetina – Zavadil, Žížala.