ZBUZANY – MIŘETICE 8:2

Od začátku na hřišti kralovaly a valily jeden útok za druhým na brankáře Nováka. První střela skončila na tyči, další loženku zhatil miřetický gólman. I hosté následně zahrozili, ale míč po „nůžkách" Turka po rohu skončil nad. V 18. minutě otevřel skóre hlavou kanonýr Kincl po centru. Vzápětí Koubek přestřelil prázdnou bránu, aby v poslední miřetické šanci poločasu pálil J. Kamarýt nad. Poté už rozjeli domácí kanonádu – Koubek po centru, Kincl, Šourek z penalty, Karda z 25 metrů a třetí gól Kincla, uzavřely poločas na tenisový stav 6:0. A to ještě domácí nastřelili tyč a břevno.

Ihned po přestávce přidal Koubek sedmý gól. Za chvíli přišel první miřetický úder, když se Turek krásně trefil z voleje. Jenže vzápětí Kincl přidal svůj čtvrtý zásah a Zbuzanský osmý. V 55. minutě upravil Turek po zatažení a centru Folprechta na konečných 8:2. Zbytek zápasu se již dohrával, i když šance byly, ale zůstaly neproměněny.

„Se sestavou, kterou jsme měli, jsem se bál, abychom nedostali deset, nakonec jich bylo osm. Domácí nás od začátku přehrávali a ukázali, že ne nadarmo jsou první a postupující. My se teď musíme soustředit na poslední dva zápasy, zkusit je vyhrát a uvidíme, zda to bude stačit na záchranu," dodal po utkání asistent trenéra Miřetic Pavel Hájek.

Branky: 18., 31., 41. a 50. Kincl, 27 a 47. Koubek, 37. Šourek (z PK), 40. Karda - 49. a 55. Turek. Rozhodčí: Kosina. ŽK: 0:1. Diváci: 90. Poločas: 6:0.

Miřetice: Novák – Folprecht, P. Čáp, K. Čáp, J. Přitasil – Turek, J. Kamarýt, Jantač, Jandák – Babický, Moudrý.