KÁCOV – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 1:2

Od začátku prokazovali zkušenější hráči Poříčí větší kvalitu na hřišti. Do vedení se ale dostal po čtvrthodině Kácov hlavičkou Psoty. To ale fotbalisty účastníka krajského přeboru nerozhodilo a dvěma góly do poločasu stav otočili. Nejprve Páv po kolmici a následně po rychlé rozehrávce autu a přihrávce Páva zakončil Žák míč do prázdné branky. Zkušený hráč, tak po příchodu z Benešova hned skóroval.

Po změně stran již branka nepadla, když na hřišti převládalo hodně nepřesností. Skórem mohly pohnout oba týmy, domácí gól pro ofsajd neplatil a ani hosté dvakrát Přitasil a jednou Klauz s Pávem již stavem nepohnuli.

„Kluci byli v zimě poprvé na hřišti, když jsme měli předtím jen dva tréninky v hale. Po chvilkovém rozkoukání, mě výkon hráčů v prvním poločase uspokojil, plnili, to co měli na hřišti. I když jsme prohrávali, tak byla hra dobrá a stav jsme otočili. Ve druhém poločase, po vystřídání a točení se sestavou, již neměla naše hra takovou kvalitu," dodal k prvnímu přípravnému zápasu Pavel Borovec, který připravuje tréninkové dávky a zápasy vede společně s manažerem Petrem Lacinou.

Hráči Poříčí se již v tomto týdnu dostanou i v trénincích na hřiště. V úterý a ve čtvrtek trénují na UMT v Benešov a v neděli 5. února sehrají od 14 hodin zápas se Sázavou.

Branky: 15. Psota – 30., Páv, 36. Žák. Poločas: 1:2.

Poříčí nad Sázavou: Tlamicha – Pohorský, Hašek, Křivohlavý, Jírů – Žák, Verner – Jíša, V. Balata, Klauz – Trpišovský. Průběžně střídali: Vacek, Přitasil, Páv.