ČERNOLICE – VOTICE 2:7 (1:3)

Ofenzivní zápas začali nebezpečněji domácí, ale tečovaná střela Macely šla těsně vedle a sólo Kociána lapil Tůma. Hosté si první výraznější šanci vytvořili ve 14. minutě a hned skórovali. Střelu Štorka ještě obránce vykopl z brankové čáry, ale na následnou hlavičku Kamarýta po centru Homolky již gólman nestačil – 0:1. Domácí ale po necelé půlhodině srovnali hlavičkou Šilhavého.  Zbytek poločasu ale patřil hostům a dvakrát skórovali – Tábořík po rozehraném rohovém kopu a z penalty Šlejmarem po faulu na Štorka. Ten ještě neproměnil dvě velké šance a Kamarýtovu navštívenku vyrazil obránce na roh.

Chvíli po přestávce se konečně trefil po samostatné akci Štork. Domácí sice ještě snížili v 72. minutě na 2:4 Onderkou po centru, ale zbytek zápasu patřil hostům, kteří přidali ještě tři góly, dvakrát se trefil Sládek po brejcích z dorážky a hlavou po centru Štorka a účet zápasu podtrhl v samotném závěru střídající Němeček.   

„Mohli jsme vyhrát vyšší rozdílem, když jsme neproměnili další velké šance. V tomto směru to nebylo perfektní, ale výsledek hovoří za vše,“ byl spokojený po vysoké výhře trenér Votic Martin Bárta a dodal směrem k soupeři: „Jsem rád, že to Černolice nezabalily a hrály sympaticky až do konce otevřenou partii, ve které jsme byly produktivnější.“  

Branky: 28. Šilhavý, 72. Onderka – 78. a 81. Sládek, 14. Kamarýt, 36. Tábořík, 43. Šlejmar (z PK), 52. Štork, 90. Němeček. Rozhodčí: Ducký.

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Komárek – Říha (70. J. Kramný), Kolář, Tábořík (64. Zoubek), Homolka (58. Slunečko) – Štork, Kamarýt (81. Němeček).