UHLÍŘSKÉ JANOVICE – VOTICE 2:3

V prvním poločase na hřišti, až na jeden závar, který vyřešil brankář Dvořák, vládli na hřišti votičtí hráči. Jenže projektily útočníků Štorka a Viskupa nezamířily mezi brankové tyče a Pohana po přihrávce Čupra vychytal brankář Hromádka. Jediný gólový moment přišel ve 40. minutě, když Štork po pasu Bareše uklidil po úniku míč k tyči.

I do druhého dějství vstoupili lépe hosté, když po centru Homolky zacinkal domácí obránce na tyč vlastní branky. Hosté jakoby si mysleli, že již vše půjde jako po drátku, jenže se krutě zmýlili. Domácí si totiž následně vypracovali tři vyložené šance a jen díky paní Štěstěně (tyč) a brankáři Dvořákovi neinkasovali.

Votičtí se následně opět srovnali a začala se hrát otevřená partie. Viskupovu ránu po centru Bareše gólman vyrazil, podruhé Viskup zamířil vedle, na druhé straně netrefil branku D. Kulhánek. V 63. minutě se již stav změnil, když Pohanovou nabídkou nepohrdl Štork. Jenže vzápětí se uvolnil Kulhánek a dostal Janovice do hry – 1:2. Domácí radost ale nevydržela dlouho – Čupr nacentroval a Pohan dotlačil míč za záda Hromádka. Následně mohli hosté definitivně rozhodnout, ale střelu Otradovce po závaru gólman vyrazil, Viskup po centru Homolky z voleje přepálil branku, hlavičku Štorka po rychlém brejku vyrazil obránce z brankové čáry a ani z dorážky Kolář neprostřelil brankáře.

To se mohlo hostům vymstít. Protože v závěrečné čtvrthodině domácí přitlačili na pilu. Svoboda netrefil před brankou míč a Nikol po samostatné akci střílel vedle. V 83. minutě již domácí jedovka D. Kulhánka z dálky skončila v síti. Janovické vyrovnání, ale Votice nedovolily, a tak se radovaly z postupu.

Branky: 64. Jelínek, 83. T. Kulhánek – 40. a 63. Štork, 70. Pohan. Rozhodčí: Kinčl. ŽK: 2:3. Poločas: 0:1.

Votice: Dvořák – Dušátko, Kondáš, Čupr, Bareš – Říha (68. Otradovec), Pohan, Kolář, Homolka – Štork (89. Sládek), Viskup.