VOTICE – HOŘOVICKO                         0:1     

Na přírodní trávě se fotbal moc nehrál, byl to spíše boj. Domácí se nemohli prosadit do šestnáctky a za poločas vyprodukovali jen střelu Veselého, kterou kryl brankář a Walter pálil nad. Defenzivně laděným hostům tak stačila jedna situace ke gólu a následně i k výhře, když byl ve 34. minutě u odraženého míče od tyče nejdříve Rampa.

Po přestávce se sice domácí snažili, ale bez efektu, když v největší příležitosti trefil Veselý z trestného kopu spojnici tyče a břevna. Hosté z brejků také již skórem nepohnuli.

Trenér Votic Ivan Pihávek se po zápase zlobil. „Jako mužstvo jsme nepodali kvalitní výkon. Hráli jsme jenom po vápno, a když už si šance uděláme, tak je zahodíme. Soupeř nás defenzivní taktikou jednou potrestal a ve druhém poločase výhru ubránil. Měli jsme sice optickou převahu a snahu, ale křečovitou a jalovou. Za to co jsme předvedli v útočné fázi, jsme si branku nezasloužili,“  a dodal ke čtveřici hráčů, kteří přišli pomoci z Příbrami: „Bašič ještě nehrál za Příbram, Kdolský je dorostenec a Andrejevič s Papšysem hráli docela dobře.“

Branka: 34. Rampa. Rozhodčí: Kotalík. ŽK: Bašič, Walter – Štěpnička, Rampa. Diváci: 160. Poločas: 0:1.

Votice: Novák – Viskup, Faitl, Andrejevič, Papšys – Walter, Kdolský, Veselý, Bareš – Haas, Bašič.