VOTICE – CERHOVICE 4:2

Domácí začali zápas špatně a hosté je hned ztrestali Cibulkou, který po kombinaci překonal Tůmu. Jenže votičtí hráči jsou na jaře v psychické pohodě a ještě do přestávky stav otočili Homolkou, jenž nejprve tečovanou střelou srovnal a následně hlavou po zpětné přihrávce Zoubka otočil stav na 2:1.
„Do zápasu jsme vstoupili špatně a dostali gól z ničeho. Nicméně si cením, že se kluci nepoložili a dokázali ještě do přestávky skóre otočit," chválil tým trenér Votic Martin Bárta.

Po změně stran sice první zahrozil hostující F. Větrovský, ale za chvíli dodal domácím klid probuzený kanonýr Štork po úniku. Kdo odešel z diváků dříve domů, litoval, v závěru totiž padly dva góly. Nejprve J. Kramný po odraženém míči propálil gólmana, aby vzápětí hostující Šmíd hlavou uzavřel na 4:2.
„Kluci šli za vítězstvím, i když se prohrávalo. Je cítit síla mužstva, které si věří. Zaslouženě jsme vyhráli, a jsem rád, že pokračujeme v dobrých výkonech. Jen mě mrzí zranění Martina Sládka. Doufám, že to nebude nic vážného. Byla by to byla pro nás v defenzivě citelná ztráta," našel negativum Bárta při výhře a dodal na adresu Cerhovic: „Nehrály špatně, nic nevypustily a bojovaly až do konce."

Branky: 32. a 39. Homolka, 69. Štork, 89. J. Kramný – 9. Cibulka, 90. Šmíd. Rozhodčí: Mucha.

Votice: Tůma – Homolka, Šlejmar, Sládek, Kořínek – Říha (71. J. Kramný), Zoubek, Tábořík (84. Němeček), Slunečko – Kamarýt, Štork.