STARŠÍ DOROST

VLAŠIM – BRANDÝS/BOLESLAV 8:0
Od začátku měla Vlašim hru ve své režii a již si chtěla zajistit s předstihem titul krajského přeborníka, což se jí nakonec povedlo. I když první šanci měli hosté, ale sólo nedali. Skóre otevřeli v 8. minutě domácí, když trestný kop M. Filipa poslal do sítě hlavou Kabát. Po dvou šancích Bělohlávka zvýšil na 2:0 Moudrý po  průniku Rybaříka. Následně Rybařík trefil břevno a po centru M. Filipa hlavičkoval vedle. Pak se ukázali hosté, ale Švingr byl pozorný. Do poločasu ještě Kabát napálil břevno a po pohledné kombinaci a centru Bělohlávka rozvlnil brandýskou síť hlavou potřetí Kováč.
Ve druhém poločase již bylo jen otázkou, kolik nastřílí Vlašimi gólů. Nejprve se neprosadili dvakrát Rybařík, Javorský a ani Cacák, ale v 67. minutě již Bělohlávek obešel vše, co stálo v cestě a pohodlně do prázdné branky skóroval. Pátý zásah přidal Rybařík po rychlém autu a po sóle. Vzápětí Kováč po přihrávce Javorského vsítil svůj druhý gól v utkání a Cacák po brejku s Rybaříkem přidal sedmý gól. Poslední zářez na pažbě měl na svědomí brankář Švingr, který proměnil penaltu. V závěru domácí spíše oslavovali vítězství nejen v utkání, ale v celé soutěži a tak měli hosté dvě šance, ale po první Moudrý vykopával míč z prázdné branky a druhou zlikvidoval Švingr. A tak mohla po závěrečném hvizdu vypuknout domácí radost naplno.

Branky: Kováč 2, Kabát, Moudrý, Bělohlávek, Rybařík, Cacák, Švingr (z PK). Poločas: 3:0. Vlašim: Švingr – Zajíc (Hejný), Vopěnka (Cacák), Habal (Žirovnický) – Bělohlávek, Kabát, M. Filip, Moudrý, R. Filip (Kováč) – Rybařík, Javorský.

NYMBURK – BENEŠOV B                 11:0
Překvapivě jednoznačná záležitost domácích, kteří měli před zápasem jen tři body náskok na Benešov. V utkání si ale hosty zcela vychutnali a vygumovali ze hřiště a přidali jim na cestu těžký batoh, naplněný  jedenácti „kameny".

Poločas: 5:0. Benešov: Dvořák – Houzar, Verner, Šejstal, Kubálek – Vacek, Stanka, Zvára, Vyhlídal, Klíma – Matoušek. Střídali: Kubů, Balog, Korynta, Vosáhlo.

MLADŠÍ DOROST

VLAŠIM – BRANDÝS/BOLESLAV 4:1
Po úvodní oťukávané udeřili v 16. minutě hosté, když skórovali po zpětné přihrávce a střele s pomocí teče. Domácí branka probudila, Vlasák nejprve přehodil gólmana i s brankou, ale vzápětí našel Křemena, který se nemýlil.
Ihned po přestávce pokračovala Vlašim v aktivní hře,  osamocený Rut pálil nad, ale o chvíli později nabil Syrovátkovi, jenž převážil misky vah na domácí stranu. V dalších šancích vychytal brankář Brandýsa Ruta a Cacáka, a tak mohlo udeřit na druhé straně, ale z vyloužené šance hosté zamířili nad a trestný kop vytěsnil Gabriel na roh. Závěr již byl v režii Vlašimi.  Rut z loženky ještě pálil vedle, ale Syrovátka po samostatné akci Cettla a Vlasák bombou k tyči, uzavřeli na konečných 4:1.

Branky Vlašimi: Syrovátka 2, Křemen, Vlasák. Poločas: 1:1. Vlašim: Gabriel – Šanda, Ptáček (41. Bílý, Nebřenský, Švec – Syrovátka, Cettl, Vlasák (75. Polyak), Křemen (60. Breburda) – Rut, Cacák.

NYMBURK – BENEŠOV B                    3:3
V zápase byli hosté fotbalovějším týmem, ale z mnoha šancí využili jen tři. Naopak domácí vyčkávali a třikrát potrestali zbytečné chyby Benešova. 

Branky Benešova: Straka, Kubů, Vycpálek. Poločas: 1:2. Benešov B: Dvořák – Kubálek, Korynta, Vosáhlo, Boťa – Zach, Zvára, Vycpálek, Klíma – Balog, Straka. Střídali: Vyhlídal, Kubů, Houzar.