VLAŠIM – ŠTĚCHOVICE 1:1

V zápase se také objevili v dresech Vlašimi i dva mladí, devatenáctiletí Francouzi s africkými kořeny. „Uzavřeli jsme s nimi smlouvu na tři a půl roku. Je v nich potenciál a rozhodli jsme se, že s nimi budeme pracovat. Na jaře bychom jim chtěli najít odpovídající angažmá, aby se rozehráli," řekl k nováčkům trenér Martin Hašek.

V prvním poločase bylo na hřišti spoustu nepřesností a na každé straně bylo po jedné zahozené šanci. Po poločasovém prostřídání se dostali do vedení hosté z penalty Pavlíkem. Domácí ale rychle zareagovali vyrovnáním Reitera po krásné akci. A když v závěru nedali šance Janda ani Vyhnal, skončil zápas nerozhodně.

V zápase dostali příležitost jiní hráči než s Příbramí, včetně dvou devatenáctiletých Francouzů a ukázalo se, že v tomto složení nemá sestava ani zdaleka sílu, na jakou jsme zvyklí. Na hřišti byli samozřejmě i někteří hráči ze základní sestavy, ale druhý den po zápase s ligovým týmem, měli s třetiligovým týmem nižší motivaci. Až posledních patnáct minut mělo parametry, když už jsme měli prostřídáno do kvality a už bylo vidět na hráčích, že chtějí vyhrát. To se už nepovedlo," zhodnotil zápas Martin Hašek a dodal: „Zápas ani výsledek nebyl pro nás příliš důležitý a jsem rád, že se nikdo nezranil," dodal po zápase Martin Hašek.

Branky: 65. Reiter – 59. Pavlík (z PK). Poločas: 0:0.

Vlašim: Beník – Brian, Štochl (46. Kulhánek), Martin, Vrána (60. Tusjak) – Kadlec (60. Reiter), Hašek (46. Wiesner), Tarczal, Kučera (60. Janda) – Jíra (60. Jeslínek), Jícha (70. Vyhnal).

V sobotu 4. února od 11 hodin hraje Vlašim na umělé trávě Na Lukách od 11 hodin proti Táborsku. „Na zápas, kde postavíme nejsilnější sestavu, se těším," říká vlašimský kouč.