VLAŠIM –  ÚSTÍ NAD LABEM    1:2

V prvním poločase měli více míč na kopačkách domácí, ale Jícha dvě šance z malého vápna neproměnil. Za to na druhé straně se prosadil z první střely na bránu Ústí Volek.

Po přestávce se Vlašim tlačila do útoku, hosté spoléhali na brejky a v 66. minutě udeřili podruhé, když po rohu a břevnu málem protrhl síť Holek. Následně vykopl střelu Volka z brankové čáry Sus. V závěru domácí vyvinuli tlak, ale ze šancí (dvakrát Průcha, Křeček, Jícha) dal gól jen Jícha z dorážky střely Průchy.

„Připravili jsme si pět, šest gólových šancí, ale když je nedáme, těžko můžeme pomýšlet na lepší výsledek," zlobil se po zápase kouč Vlašimi Martin Frýdek a dodal: „V první půli jsme byli málo agresivní, málo jsme běhali a nesbírali odražené balóny. Druhá půle již byla o mnoho lepší a měli jsme více šancí . Je to škoda, alespoň bod jsme si zasloužili."

To kouč Ústí nad Labem Přemysl Bičovský měl ze tří bodů radost. „Jsem maximálně spokojený. Nezvládli jsme začátek a přežili dvě šance Jíchy. Po gólu jsme se dostali trošku na koně. Ve druhé půli jsme se soustředili na brejkové situace, které jsme ale špatně vyřešili. V závěru jsem měl při enormním tlaku a šancích domácích strach, ale nakonec jsme výhru uhájili."  

Branky: 81. Jícha – 32. Volek, 66. Holek. Rozhodčí: Matějek –  Peřina, Machálek. ŽK: Průcha, Janda – Novák, Štrbák. Diváci: 396. Poločas: 0:1.

Vlašim: Toma – Sus, Petrů, Starý, Krob – Jeřábek (56. Janda), Křeček, Pokorný (70. Klán), Matoušek (56. Průcha) – Putz, Jícha.

Ústí nad Labem: Novák – Zeman, Valenta, Štrbák, Folwarczny (85. Dvořák) – Hovorka, Hrošovský, Peterka, Volek – Holek (79. Čtvrtníček), Veverka (88. Moulis).