KONDRAC – KUNICE B              4:5
Utkání v Kondraci začalo mírnou převahou hostů z Kunic, kteří měli častěji míč na kopačkách. Po deseti minutách se domácí osmělili a Petrů se dostal do slibné šance, ale jeho střelu brankář chytil. Ve 25. a 26. minutě přišly dva šoky pro domácí. V obou případech se po zaváhání kondracké obrany a rychlém brejku hostů prosadil po celý zápas vynikající Zderadička a hosté vedli o dvě branky. O chvíli později se po rohu dočkali domácí, Tichý vrátil hlavou na Petrů, který také hlavou snížil na 1:2. Již za minutu hosté vedli o dvě branky, když se prosadil bombou z dálky o tyč Jiroušek.  Ve 35. minutě bylo pro domácí ještě hůře, ve vápně se obtočil Skála kolem Plochy a umístěnou střelou pod břevno nedal Kňazíkovi šanci – 1:4. Tomuto gólu předcházelo málem fatální zranění Kňazíka, kterého nevybíravě fauloval hostující hráč a mohl být rád za žlutou kartu a za fakt, že Kňazík odkulhal zpátky do branky po svých. Těsně před pauzou svitla domácím naděje, kapitán Pavlíček aktivním napadáním vybojoval míč po chybné rozehrávce hostů a samostatný únik proměnil. Druhý poločas nabídl zcela jiný obrázek hry. Domácí nakopli střídající Kašpar a Vítovský, kteří přispěli k výrazně zlepšenému výkonu Kondrace. Po krásné akci a centru Pavlíčka hlavičkoval Vítovský do břevna. O chvíli později Pavelka nevyužil ideální příležitost ke skórování a domácí nadále hosty tlačili. V největším náporu ale opět zaúřadoval Zderadička a připravil jednoduchý gól pro spoluhráče Jiskru – 2:5. Kdo si myslel, že je rozhodnuto, ten se spletl. Domácí nadále diktovali tempo hry a dvě branky Lukáše Petrů, který zkompletoval hattrick, přinesly snížení na 4:5. Pět minut před koncem byl vyloučen Mleziva za faul na unikajícího Zderadičku a domácí tak dohrávali v deseti. Přestože v závěru se do pokutového území snášelo několik nebezpečných centrů a bodlo Pavlíčka minulo těsně šibenici, hosté vítězství uhájili a odvezli si tak do Kunic všechny body.

„Odehráli jsme dva diametrálně odlišné poločasy. V tom prvním jsme vůbec neplnili taktické pokyny a nechali hosty podnikat nebezpečné brejky, které využívali. Naopak vpředu jsme nedokázali podržet míč a hra tak z naší strany neměla kvalitu. Ve druhém poločase jsme ovšem výrazně přidali a hráli úplně jiný fotbal, který se musel všem přítomným líbit. Za stavu 2:5 by asi ani největší optimisty již nenapadlo, že budeme v posledních minutách blizoučko vyrovnání, ale bohužel se tak nestalo. Přestože jsme prohráli, především za druhý poločas musím hráče pochválit, protože ukázali nejenom vůli, ale i kvalitu přítomný divákům.  Cením si našeho výkonu s ohledem na fakt, že proti nám nastoupili čtyři hráči kádru třetiligového áčka Kunic," uvedl trenér Kondrace J. Janouš ml.

Branky: 28., 70. a 72. Petrů, 44. Pavlíček – 25. a 26. Zderadička, 29. Jiroušek, 35. Skála, 60. Jiskra. ČK: 85. Mleziva (Ko). Poločas: 2:4. Diváci: 120. Kondrac:  Kňazík – Nedvěd (55. Vítovský), Mleziva, Kubín, Tichý – Špička (46. Kašpar), Petrů, Plocha, Pohorský – Pavlíček, Pavelka.