JÍLOVIŠTĚ – TÝNEC NAD SÁZ. 0:2

Hrál se vyrovnaný duel. V první šanci hostující Jíša sám před brankářem selhal. Na druhé straně orazítkoval Hannachi ze střední vzdálenosti tyč a břevno Krulišovy branky. Do poločasu ještě týnecký Orsák protáhl brankáře Jíloviště.

Chvíli po přestávce Jíša opět ve stoprocentní šanci selhal, aby Týnec poté přežil klinickou smrt, když domácí „loženka" skončila vedle. Závěr ale vyšel hostům, kteří dvakrát udeřili. Nejprve Jíša, do třetice, po přihrávce Stejskala uklidil míč do sítě, aby si následně po centru Orsáka srazil míč do vlastní sítě Pecháček.

„Ve strašně důležitém zápase kluci podali vynikající výkon, odvedli maximum, když hráli srdíčkem a nechali na hřišti všechny síly. Jsem nadšený a Jílovišti jsme se vyrovnali v nasazení a bojovnosti, když nás velice podržel brankář Kruliš. Dokázali jsme si, že fotbal hrát umíme i s mančaftem, který postupuje," zářil po utkání trenér Týnce Radek Skála a před posledním nedělním zápasem má jasno: „Říčany sice prohrály, ale pro jistotu záchrany potřebujeme uhrát bod v Bělé."

Branky: 78. Jíša, 82. vlastní Pecháček. Rozhodčí: Hlavnička. ŽK: 3:3. Diváci: 70. Poločas: 0:0.

Týnec nad Sázavou: Kruliš – Kolář, Kavoň, Štamberský, Sedlák – Dvořáček, Peroutka, Radačovský, Stejskal – Jíša (87. Vavrek), Orsák (89. Hašek).