Bohemians Praha B – Týnec n. S. 5:3
Ze začátku měl Týnec převahu, ale ze čtyř vyložených šancí (Hlaváček, J. Dvořák a Orsák) proměnil jen jednu, když se po centru Žížaly prosadil Vavrek. Poté se hra vyrovnala a v závěru poločasu dvakrát udeřila Bohemka. Nejprve po rohu a vzápětí z voleje po hrubé chybě Moravce. Po přestávce měla navrch Bohemka, ale po rychlém brejku, centru Žížaly a zakončení Bartůškem z voleje Týnec vyrovnal. Za chvíli ale Bohemka šla opět do vedení, na což Týnec zareagoval stejnou akcí jako při druhém gólu – 3:3. Závěr ale vyšel Bohemce, která díky dvěma brankám Biboka rozhodla o své výhře.

„S výkonem hráčů jsem vcelku spokojený. Soupeři jsme stíhali po fyzické stránce, ale udělali jsme hrubé chyby, které Bohemka potrestala a neproměnili jsme vyložené šance, a proto jsme prohráli,“ smutnil po zápase kouč Týnce Jaroslav Žížala.

V mužstvu Týnce se objevila nová tvář Richard Kyselka z Teplýšovic, který naposledy působil v Sázavě. „Lístky nám podepsal, jen se musíme dohodnout s Teplýšovicemi,“ věří Žížala v příchod obránce.

Branka: Biboko 2, Vídeňský, Očovan, Jandzik – Bartůšek 2, Vavrek. Poločas: 2:1. Týnec nad Sázavou: Kruliš – Szekér, Artus, Kyselka, Berka (46. Víšek) – Orsák (53. Sedlák), Vavrek (46. Bartůšek), Hlaváček, Moravec – Žížala, J. Dvořák.

V neděli 8. března od 15.30 nastoupí Týnec v boji o 15. místo proti Loko Vltavín B.