STRUHAŘOV – TÝNEC NAD SÁZAVOU 2:2

Po celý zápas byli lepší domácí, ale trefit se za záda Vernera bylo pro ně dlouho nepřekonatelným problémem. Dvakrát Michálek, jednou Hocek, Koblasa a Dudík své šance spálili. Naopak Týnec z mála dvě příležitosti proměnil, a tak po prvním poločase vedl 2:0, po brankách Haška a hrajícího trenéra Skály, jenž byl na hřišti jen chvilku.

Po přestávce vyběhl na hřiště ve struhařovském dresu Ondřej Veselý a dvěma góly po kombinacích stanovil účet zápasu na 2:2.

„V prvním poločase jsme neproměnili pět gólovek, Týnec vystřelil třikrát na naši bránu a dal dva góly. Ve druhém poločase jsme tempo hry diktovali my, soupeř, který nebyl kompletní, se dostal na naši polovinu jen sporadicky a nakonec se nám podařilo stav vyrovnat," dodal po utkání trenér Struhařova Jiří Kubásek, který ještě podotkl: „Chybělo nám pět hráčů, ale snahu a bojovnost nemůžu klukům upřít, jen to proměňování šancí mě mrzí."

„Náš výkon byl ve splácané sestavě katastrofální. Strašně přihrávek jsme zkazili, soupeř měl velké množství šancí a jen díky brankáři Vernerovi nebo špatné domácí koncovce jsme nedostali víc gólů," povzdechl si hrající kouč Týnce Radek Skála, jenž vstřelil druhý gól hostů a dodal směrem ke kádru: „Je nás málo, na tréninky nás chodí asi dvanáct. Někdo je na dovolených, navíc skončil Dvořáček, Sedlák je po operaci kolene a zkoušíme Vosičku z Teplýšovic."

Branky: J. Veselý 2 – Hašek, Skála. Poločas: 0:2. Rozhodčí: M. Šíma.

Struhařov: M. Veselý – Dudík, Kůstka, D. Sysel, Folprecht – Kaucký, Šapoval, O. Veselý, Koblasa – P. Hocek, Michálek. Střídali: J. Veselý, O. Hroch.

Týnec nad Sázavou: Verner – Koukol, D. Kopta, Mach, Souček – Vosička, Horký, Hašek, F. Kopta – Khamuljak, Chrpa. Střídali: Skála.

V sobotu 8. srpna od 17 hodin hraje Struhařov doma finále memoriálu Josefa Matouška s Chotýšany. Týnec nastoupí v sobotu 8. srpna na turnaji v Neveklově.