JIRNY – BENEŠOV 3:0

V prvním poločase byli sice domácí více na míči, ale přes dobrou obrannou hráz Benešova se pořádně neprosadili a když už, tak zasáhl mladý brankář Tetour, jenž nahradil indisponovaného Capoucha. Dopředu byli hosté z brejků také nebezpeční, dopravili míč i do sítě, ale gól neplatil pro ofsajd.
„První poločas byl z naší strany v pořádku. Domácí měli sice více ze hry, ale tlak jsme eliminovali a ubránili i velmi dobře zahrávané standardní situace. Podnikali jsme i nebezpečné protiútoky, jeden jsme i zakončili gólem, ale ten pro ofsajd neplatil a další akce jsme špatně zakončili," dodal k prvnímu dějství Luboš Zákostelský.

Po přestávce se jelo ve stejných kolejích až do 61. minuty, kdy si důrazný Bukač udělal místo v šestnáctce a z otočky k tyči otevřel skóre. Netrvalo dlouho a rychlý brejk zakončil zblízka ve skluzu Teplý a bylo to 2:0. Následně si již domácí vedení kontrolovali a hosté na zvrat neměly síly. V závěru sebral Teplý míč benešovskému hráči na polovině hřiště, po úniku udělal i kličku brankáři Tetourovi a uzavřel na konečných 3:0.

„Ve druhém poločase jsme ve třech situacích propadli a dostali tři góly, když první zápas rozhodl," poznamenal trenér Benešova ke druhému dějství.
Luboš Zákostelský se také vyjádřil, proč se v brance objevil třiadvacetiletý David Tetour z Dukly Praha místo stálice Pavla Capoucha. „Pavel Capouch měl v týdnu zdravotní problémy, netrénoval a i z pátečního tréninku odešel, protože mu bylo špatně od žaludku," vysvětlil kouč výměnu a dodal k Tetourovi: „Za góly nemohl. V první půli ještě vyřešil spousty situací a chytil gólovou hlavičku."

Branky: 64. a 87. Teplý, 61. Bukač. Rozhodčí: Myška. ŽK: Šimek, Bukač, Cejtaria – Žák, Turek. Diváci: 150. Poločas: 0:0.

Benešov: Tetour – Braný, Hrubý (84. Turek), J. Zákostelský, Preisler – Žák, Polom – Jíša, Čapek, Juroška – Svoboda (69. Skopec).