TEPLÝŠOVICE – MIŘETICE 3:2

V prvním poločase byli ve hře lepší hosté a po zásluze se dostali do vedení krásnou brankou Filipa ze střední vzdálenosti.

Ve druhém poločase přidali Miřetičtí druhý gól, když míč po Přitasilově střele ještě doběhl Turek, jehož centr zužitkoval Jandák. Zdálo se být rozhodnuto. Jenže v závěru předvedli domácí dokonalý obrat. V 78. minutě využil Vyhlídal chyby hostujících obránců a po sóle snížil, aby za chvíli Chomát po ruce srovnal z penalty.

Dílo dokonal v 86. minutě Breburda. „Hosté nadávali rozhodčímu, že to byl faul na jejich gólmana, ale přesně jsem viděl, že se srazil s vlastním hráčem a Breburda míč dorazil do branky," měl jasno trenér Teplýšovic Petr Chomát o regulérnosti rozhodující branky. Hosté samozřejmě viděli incident jinak. „Za stavu 2:2 jsem se šel přeléknout, že si půjdu kopnout desítku. Jenže přijdu ze šaten a vidím, jak se kluci hádají s rozhodčím, že to byl faul na brankáře. Nikdo z našich hráčů tam nebyl a byl tam Breburda, který měl jediný souboj v zápase a byl z toho gól," zlobil se asistent trenéra Miřetic Pavel Hájek na sudího Dohnala a vadila mu i penalta, která byla odpískána před druhým gólem: „Náš hráč měl ruku u těla, což máme i vyfocené, ale rozhodčí písknul penaltu."

Po zápase tak byl spokojenější domácí stratég, který se opět musel vypořádat s absencemi hráčů. „Už jsem toho hodně natrénoval, ale tak špatnou hráčskou situaci jsem ještě neměl. V prvním poločase jsme byli horším mužstvem. Ve druhé půli ale hostům, kteří asi první půli přepálili, došly síly, a v závěru jsme zápas třetími góly otočili. Před mladými kluky smekám, že to zvládli, i když jsme k tomu potřebovali i štěstí."

To Pavel Hájek smutnil: „Vyhraný zápas jsme prohráli, trošku vlastní vinou ale také, že domácím pomohl rozhodčí."

Branky: 78. Vyhlídal, 83. Chomát (z PK), 86. Breburda – 30. Filip, 68. Jandák. Rozhodčí: Dohnal. Poločas: 0:1.

Teplýšovice: Stařecký – Stěhule, Chomát, Kubálek, Vilímek (58. J. Boťa ml. – Tůma, Šahin – Matoušek, Vyhlídal, Breburda – Pejša.

Miřetice: Novák – Zeman, K. Čáp, Zajíc, Vondráček – Turek (73. P. Čáp), K. Moudrý, Jandák, Přitasil – Jenšík, Filip.