VESTEC – TEPLÝŠOVICE 2:0

V prvním poločase byl lepší na hřišti druhý Vestec, který od začátku vyvinul tlak a měl šance, jenže Havránkovu ránu po trmě vrmě vyrazil s vypětím sil Měsíček, Zímův trestný kop z 25 metrů těsně minul šibenici a Matysíkův lob vystihl brankář Teplýšovic. Hosté kontrovali jen Breburdovým únikem, jenž přeloboval Chloubu i branku. Ve 29. minutě se již domácí dočkali, když Novotného nabídku sklepnul Zvěřina pro Matysíka, jenž poslal míč do sítě. Netrvalo dlouho, Matysíkův pas podskočil Vyhlídal a bývalý sparťan Novotný si bez problémů poradil s Měsíčkem.

Po přestávce měli víc míč na svých kopačkách Teplýšovičtí a mohli zápas zdramatizovat, ale Král po pasu L. Kaňky sice přehodil gólmana, ale obránce stačil míč směřující do sítě uklidit do bezpečí. Po hodině hry dostal Breburda nabídku od Krále jako na zlatém podnose, ale trefil jen tyč prázdné vestecké branky. Domácím sice ubývaly síly, přesto zápas nakonec dovedli k výhře.

Branky: 29. Matysík, 39. Novotný. Rozhodčí: Hůla. ŽK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 2:0.

Teplýšovice: Měsíček – Stěhule, Kubálek, Nerad, Kamenský – Chomát (78. Mládek), Ottl (61. Šahin) – Breburda, Vyhlídal, L. Kaňka (71. Pejša) – Král.