DIVIŠOV - SOKOLEČ 1:1 PK 0:3

První poločas ještě snesl fotbalové měřítko. I když v něm byla hluchá místa, tak se diváci dočkali šancí, hlavně na domácí straně, jenže projektily Pekárka, Zd. Janovského vyrazil gólman Hadvičák na roh, Campodonico, Vávra a Vondrák se zase z dobrých pozic do zařízení netrefili. Hosté podnikali rychlé brejky. Aktivního Kozla ještě vychytal Šimáček, ale těsně před odchodem do kabin se tečovanou střelou po rohu z voleje trefil Auer a dostal hosty do vedení. „Už se stává tradicí, že dostáváme gól do kabin a ještě po rohu. Budeme se asi v létě na to víc zaměřit," posteskl si trenér Divišova Ivan Vondrák.
Po přestávce se již na hřišti moc fotbal nehrál, hráči na obou stranách byli nervózní, a tak jen domácí Macháček byl v zakončení vidět. Nejprve proměnil penaltu po zbytečném faulu Müllera na Pekárka po dlouhém výkopu Šimáčka. Poté mohl rozhodnout, ale dvakrát v koncovce nezkrotil míč.
A tak se šlo do penaltového rozstřelu. Ten domácí totálně zpackali. Marka Hanuše vychytal gólman, Macháček trefil břevno a Lehán tyč, a jelikož na druhé straně nedali Šimáčkovi šanci Pěkný, Šťastný a Auer, tak se skočilo již po třetí sérii.

„Opět nás zklamala koncovka, se kterou máme problémy celou sezonu. Hlavně v prvním poločase jsme měli dost šancí. Ve druhé půli se soupeř zatáhl, hrál na brejky a my jsme měli jen náznaky šancí, alespoň jsme vyrovnali z penalty. Při rozstřelu se na našich hráčích podepsal nervózní konec zápasu a zranění některých hráčů, kteří by normálně šli kopat," podotkl k utkání Ivan Vondrák a zhodnotil dvanácté místo: „Soutěž jsme i přes problémy udrželi. Hráči se semkli, snažili se hrát, makat, jak nám zranění dovolily a za to vše bych jim chtěl poděkovat. Poděkování patří i divákům, kteří, i když se nedařilo, tak chodili a fandili. Uvidíme, co bude v létě, ale teď už se těším na odpočinek bez fotbalu."

Branky: 52. Macháček (z PK) – 45. Auer. Rozhodčí: Žáková. Poločas: 0:1.

Divišov: Šimáček – Lehán, Hronek, Marek Hanuš, Blažíček (46. L. Janovský) – Zd. Janovský, Vávra (63. Shapoval), Macháček, Vondrák – Campodonico (84. L. Svoboda), Z. Pekárek.