BENEŠOV – PELHŘIMOV 1:0

Pelhřimov měl lepší start do zápasu, byl agresivnější a neproměnil dobrou šanci z malého vápna. Postupem času začali více držet míč benešovští hráči a Ibe se Skopcem vyzkoušeli kvality soupeřova brankáře. Ve 42. minutě přišel jediný gólový okamžik zápasu. Po rychlém brejku se dostal míč od Afanasenka ke Skopcovi a sváteční střelec Benešova poslal míč do protipohybu brankáře. Vzápětí mohli hosté srovnat, ale z malého vápna zamířili vedle.

Po změně stran již vládli na hřišti Benešovští a vypracovali si několik šancí, ale L. Balata po úniku Vrňáka zamířil vedle, Ibe pálil do brankáře a poté sólo pořádně nezakončil. Když ani Zubkov neproměnil penaltu, tak se stav již nezměnil.

„V zápase nám možná i vinou únavy, chyběl větší pohyb a agresivita v osobních soubojích. Přesto jsme hru kontrolovali a mohli dát gólů víc," dodal po utkání trenér Benešova Kamil Kulhavý a přidal: „Doufám, že si kluci odpočinou a v dalších týdnech budeme mít v zápasech větší energii."

Branka: 42. Skopec. Rozhodčí: Garaja. Poločas: 1:0. Benešov: Beník – Cvrček, Laštovka (35. Vosáhlo), Khodulia, Vrňák – Adjei (69. Ibe) – Afanasenko, Skopec, Farkaš, L. Balata – Ibe (46. Zubkov).