VOTICE – RATIBOŘSKÉ HORY 7:0

Od začátku do konce měli votičtí hráči převahu, kterou z několika šancí přetavili v sedm gólů. Skóre otevřel ve 14. minutě M. Budil ranou pod břevno po rohovém kopu Slunečka. Do poločasu měl prsty v domácích gólech agilní střední záložník Písařík. Ten nejprve hlavou s pomocí břevna poslal míč do sítě po centru Kramného, následně se trefil k tyči po přihrávce Štorka a poté po jeho přihrávce přeloboval gólmana Šlejmar – 4:0.

I po vystřídání převaha Votic nepolevovala, hráči kombinovali s chutí, dostávali se na dostřel branky soupeře a ještě třikrát rozvlnili síť Ratibořických Hor. Na 5:0 zvýšil ranou po odraženém centru M. Budil, pro něhož to byl druhý gól v zápase. V závěru se trefil přesně ještě jeho jmenovec Vojtěch a na konečných 7:0 upravil v poslední minutě, po přihrávce Kramného, Písařík, jenž tak slavil hattrick.

„Celý zápas jsme měli převahu a byl to pro nás dobrý trénink. Na soupeře jsme od začátku nastoupili, brzy jsme se dostali do vedení, skóre postupně navyšovali a ještě několik šancí neproměnili. Kluci si s chutí zastříleli, góly padly po pěkných akcích a vyzkoušeli jsme si nové věci," byl spokojený trenér Votic Martin Bárta a poznamenal: „Jsme rádi, že jsme si zahráli, protože tento termín jsme neměli obsazený a soupeře jsme sehnali na poslední chvíli."

Branky: 29., 32. a 90. Písařík, 14., 63. M. Budil, 33. Šlejmar, 85. V. Budil. Poločas: 4:0.

Votice: Soukup – Říha, Kamarýt (66. Molčík), Molčík (46. Sládek), Šlejmar – Kramný (46. Homolka), M. Budil, Písařík, Slunečko (77. Kramný) – Štork, Voráček (75. V. Budil).

Votice sehrají generálku na mistrovská utkání v sobotu 5. března se Sedlčany buď na umělé trávě ve Voticích nebo, pokud bude příznivé počasí, tak se odehraje zápas na přírodní trávě v Sedlčanech. Ve středu 2. března mají Votice ještě rozjednaný zápas s Teplýšovicemi.