VOTICE - PODLESÍ 2:0

Od úvodního hvizdu ukazovaly Votice, kdo je doma. Držely míč na svých kopačkách, ale svou převahu nedokázaly po šancích Tábořika a Budila zúročit. A tak mohlo udeřit na opačné straně, ale Tůma vychytal hostujicího utočníka. Domácí se nakonec dočkali vedení, když se po rohu Slunečka prosadil Janoušek.
Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil, Votice byly lepším mužstvem a dostaly se do několika šancí a jednu z nich využil Košař, jenž se trefil krásně hlavou po rohu. Do konce si domácí výsledek pohlídali a připsali si druhé vítězství.

Branky: Janoušek, Košař. Poločas: 1:0.

Votice: Tůma - Kramný, Baťha, Košař, Slunečko - Janoušek (70.Opplt), Tábořík, Molčík, Čáp (76.Procházka) - Budil (80.Kořínek), Písařík.

SEDLEC-PRČICE - ROŽMITÁL POD TREMŠÍNEM 5:3

Sedleckoprčtí odehráli zápas velmi dobře. Značně omlazený kádr předvedl svou kvalitu hlavně ve druhém poločase.

Branky Sedlce-Prčice: Rataj 3, Dřevojan, Kabíček.

Sedlec-Prčice: Jankovský - Š. Hůzl, Pech, Hocke, Švagr, Kabíček, Z. Všetečka, J. Všetečka, Dřevojan, Rataj, Kubát. Střídaní: Adamec, M. Hůzl, Bursik, Hulínský, Šmejkal.

TEPLÝŠOVICE - NUČICE 3:0

Do prvního poločasu vstoupili domácí aktivně a snažili se vyvarovat chyb. Přesto se v úvodu musel ukázal brankář Steřecký, jenž šanci polapil.  Udeřilo na druhé straně. Ve 13. minutě lz 25 metrů rozehrával Průcha trestňák a ranou pod břevno překvapil Procházku v brance hostů - 1:0. O chvilku později se netrefil hlavou Boťa, ve velmi slibné pozici po rohu. Ve 21. minutě se Matoušek se po krátkém sólu dostal až za obranu, ale jeho ránu zastavila tyč. Šest minut před koncem půle rozehrával Průcha roh. Na přední tyči se k míči dostal Bakos, ale mířil vedle. Vzápětí utekl po levé straně Matoušek, ale jeho střela skončila v boční síti.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a hrálo se po celé ploše hřiště, ale bez výraznějších šancí na obou stranách. Až v 66. minutě přišla největší gólovka hostů. Dlouhý míč před šestnáctku Bakos špatně odhadl a podběhl ho. Tím se Kubů dostal sám před brankáře. Prováhal ale správný moment ke střelbě a Stařecký ho svým výběhem a perfektním zákrokem o další šanci připravil. V 72. minutě dostal Boťa míč až k autové čáře nalevo od branky hostů. Odtud ho nakrátku přihrál Veselému, který ho sklepl k tyči - 2:0. Od té chvíle Nučičtí přidali a měli i více ze hry, přesto vážněji Stařeckého neohrozili. Jen trestný roh na zadní tyč zaváněl nebezpečím, ale ani ze tří hráčů ho netrefil. Čtyři minuty před koncem se hostující obránce dopustil faulu v šestnáctce na pronikajícího Hrušku. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Boťa a proti jeho střele neměl Procházka šanci.

Branky: 13. Průcha, 72. Veselý, 86. Boťa (z PK). ŽK: Zeman, Škvor – Chromý, Kočí. Poločas: 1:0.

Teplýšovice: Stařecký – J. Boťa, Kuchta, Bakos, Stěhule – Průcha, Hruška, Zeman (79. Svatek), P. Škvor (52. Hnilička) - Hanka (46. Veselý), Matoušek (67. Verner).

Další výsledky okresních týmů

Pořící nad Sázavou - Horní Bučice 3:0, Čechtice - Říčany 1:3, Týnec nad Sázavou - Petrovice 0:1, Mezno - Mníšek pod Brdy 1:1.