DOBŘÍČ – SEDLEC-PRČICE 0:3 (0:3)

Úvod byl velice opatrný, sice se kombinovalo, ale bez šancí. Až v 16. Minutě si na centr Račka naskočil Trnobranský a dostal krásnou hlavičkou hosty do vedení. Domácí se zdáli trochu zaražení a tak hosté předvedli i některé pěkné kombinace, ale se slabou koncovkou Pištěka nebo Davídka. A když ani zpětnou přihrávku Davídka neproměnil Trnobranský, začali trochu zlobit i domácí, ale jejich útoky pozorné obrana Sedlce-Prčice ubránila. A tak se ve 31. minutě radovali podruhé hosté, když se skrumáži dostal míč k Trnobranskému a ten z voleje nachytal domácího gólmana v nedbalkách – 0:2. Domácí zahrozili střelami, se kterými si Dřevojan poradil a tak hosté těsně před koncem poločasu zasadili domácím třetí ránu. Na straně vykombinovali své strážce Prchlík s Davídkem, druhý jmenovaný se dostal do šestnáctky, poradil si s obráncem a přízemní ranou na zadní tyč rozvlnil síť – 0:3.

Do druhého poločasu domácí poslali čerstvého stopera na plac, ale hlavně dlouhána Kadlece na hrot a před sedleckoprčickou brankou pořádně horko. Hosté přežili několik závarů, gólových střel i dorážek a za neobdrženou branku můžou děkovat brankáři Dřevojanovi. Ten po přestávce rozpoutal své galapředstavení, a pokud by domácí hráči navštívili pozápasové Fotbalové studio, jistě by mluvili o frustraci z umění brankáře hostí, když některé střely už všichni viděli v bráně. I Sedleckoprčičtí mohli skórovat po brejkových situacích, jenomže Davídek, Prchlík, T. Pištěk i Raček vyložené šance neproměnili. Od 70. minuty už domácím došel entuziazmus a utkání se dohrálo v pohodovém tempu.

Branky: 16. a 31. Trnobranský, 44. Davídek. Rozhodčí: Chovanec.

Sedlec-Prčice: Dřevojan – Tvrdý, Kabíček, Sedláček, Kobliha – Prchlík (87. P. Bouška), T. Pištěk, Raček, Rataj – Trnobranský (78. F. Müller), Davídek.

MICHAL DAVÍDEK