CHOCERADY – KONDRAC                 0:1

Okresní derby derby začalo poměrně nervózně a hra se díky nepřesnostem odbývala ve středu hřiště a střely choceradského Kodada z dálky neměly patřičné rozměry. První vážnou šanci měl ve 20. minutě kondracký Pavelka, ale po přihrávce Vítovského vysoko přestřelil téměř prázdnou bránu. Poté začali vážněji ohrožovat bránu i domácí, ale hlavička Říčaře po rohu šla těsně vedle, zakončení Kadlece po centru Tusjaka nemělo dostatečnou razanci a Říčař, trefil z malého vápna břevno. Dokonce poločasu ještě zahrozili hosté, ale střela Pavelky ze 30 metrů šla vedle.

Druhý poločas začal šancí choceradského Vondráka, který se po rohu dostal k míči na hranici pokutového kopu, ale jeho střela připomínala spíše malou domů do náruče kondrackého brankáře. Následně Říčař po centru Doudy trefil podruhé v zápase břevno a Tusjak z trestného kopu těsně přestřelil bránu. V 63. minutě udeřilo na druhé straně. Kondračtí zachytili ne zrovna podařený výkop Holuba a přes rozhozenou obranu pálil přesně k tyči Sedláček.  Poté se choceradští vrhli do útoku, ale bez výraznější šance. Kondrac se soustředila na obranu a hrozila z brejků, ze kterých si vypracovala šance, ale skóre se již nezměnilo.

Branka: 63. Sedláček. ŽK: 5:2. Poločas: 0:0.

Chocerady: Holub – Mařinec, Benák, Říčař, Tusjak – Kůdela, Kuželka, Kodad (46.Vondrák), Kadlec – Bürgel, Douda.

Kondrac: Císař – Pohorský, Linhart, T. Kubín, Houdek – Přitasil, Pavelka, M. Kubín, Sedláček – Vítovský (55. Müller), Pavelka.

Hodnocení trenérů najdete ve středečním vydání Benešovského deníku.

JAN KOFROŇ