Hrát se začalo (každý s každým, 2 x 22 minut) ve velkém vedru, které zrovna nenahrávalo kopané v pohybu. V prvním zápase těsně zvítězili Oldies brankou Vavreka nad domácími. Následně nekompletní Slávistky inkasovaly šest kousků od Vojtanova, jehož borci dorazili až od Chebu.

Poté sešívaná děvčata nastoupila proti Oldies a ač už posílena, dostala v prvním poločase tři kousky. Ve druhé části ale Týnečtí zápas podcenili, v brance se vyměnil kulhající Radek Skála s Vencou Hromasem, čehož holky využily, samy šouply do branky svoji gólmanku (v předchozích zápasech zaskakovali brankáři druhých družstev) a díky dvěma brankám nejlepší střelkyně ligy Petry Divišové a gólem z penalty, vyrovnaly na 3:3.

Odpoledne se přihnali mraky a s nimi i déšť, který pro hráče darem z nebes a ochladil vzduch. Slávistky plichtily bez branek s Pecerady a měly dva body. Následně se hrál asi nejkvalitnější zápas mezi Oldies a Vojtanovem, ten měl několik šancí, ale Venca Hromas byl neprůstřelný, a jelikož se na druhé straně trefili Horký a Bubák, tak se mohli již Týnečtí radovat z turnajového titulu. V posledním zápase domácí těsně porazili Vojtanov a skončili druzí.

Mezi zápasy sehrály utkání žákyně Slavie s žáky Pecerad. Na závěrečném vyhlášení odevzdala týmům ceny manželka Jaromíra Štíchy, jehož memoriál se hraje.

Zápasy: Pecerady – Oldies Týnec 0:1, Vojtanov – Slavia Praha ženy 6:0, Oldies Týnec – Slavia Praha ženy 3:3, Pecerady – Slavia Praha ženy 0:0, Oldies Týnec – Vojtanov 2:0, Pecerady – Vojtanov 3:2.

Tabulka

1. Oldies Týnec 3 2 1 0 6:3 7
2. Pecerady 3 1 1 1 3:3 4
3. Vojtanov 3 1 0 2 8:5 3
4. Slavia Praha 3 0 2 0 3:9 2