SK BENEŠOV - JABLONEC NAD NISOU 4:2

Utkání začali domácí velice aktivně a po deseti minutách šance proměnili Popelka a střelou z 20 metrů Průcha – 2:0. Následně si benešovští hráči pohlídali střed hřiště a soupeře nepouštěli do vážnějších akcí. Disciplinovaná hra hráčů a jejich obětavost udržely výsledek do konce poločasu.

A když hned po zahájení druhého poločasu Hampl zvýšil na 3:0 byli hosté na kolenou. Poté si domácí vědomi náskoku trochu stáhli nohu z plynu, hráči Jablonce vyrovnali hry, začali se také prosazovat, ale končili na dobře organizované obraně. Šanci pro ně vykřesal Jelínek, který střelou z hranice velkého vápna překonal Plocka – 3:1. Následně však střídající Baštýř opět vrátil domácím třígólový náskok. Hosté ještě v 82. minutě provedli kosmetickou úpravu skóre Gregorem – 4:2. 

"Zápas jsme zvládli na výbornou. Favorizovaného soupeře jsme zaskočili hned v úvodu a celý první poločas je nepustili do žádné šance," byl spokojený po zápase trenér Benešova Petr Slepička a dodal: "Zápas nás stál spoustu sil, ale vyplatilo se nám to a bereme velmi cenné vítězství s kvalitním soupeřem."

Branky: 5. Popelka, 9. Průcha, 46. Hampl, 80. Baštýř - 70. Jelínek, 82. Gregor. Rozhodčí: Šedivka. Poločas: 2:0.

SK Benešov: Plocek - Vondrák, Rataj, Melichar, Průcha (88. Sládek) - Říha, Srb - Popelka (75. Baštýř), Pohorský (72. Hašek), Kulhavý (82. Baariev) - Hampl (85. Hájek).

LIBEREC - BENEŠOV 7:0

O postup hrající Libece měl jasně zápas ve své moci a hostům, kterým postupem času odcházely fyzické i morální síly, nastřílel sedm branek. 

Branky: 20. a 80. Sysel, 13. Prokopec,39. Gembický, 77. Petr, 81. Baláž, 90. Šíma. Rozhodčí: Pekař. Poločas: 3:0. 

SK Benešov: Plocek (29. Budil) - Vondrák, Filip, Melichar (44. Rataj), Říha (46. Sládek) - Srb, Hampl - Popelka, Pohorský (74. Hájek), Baštýř (46. Hašek) - Kulhavý.

KAREL KRÁLÍČEK