ČERNOLICE – VOTICE 1:1

Trenér Votic měl před zápasem plnou hlavu starostí, když mu chybělo pět hráčů základní sestavy. „Čupr je pryč pracovně, Budil odjel na dovolenou, Říha a Viskup jsou zranění a Podhorský musel dávat pryč značky na oslavách Ferdinanda v Benešově. A tak jsem musel vzít dorostence," povzdechl si Martin Bárta.

A tak než hosté sešikovali svoje řady na hřišti už tahal míč Soukup ze své sítě po trestném kopu, zpětné přihrávce a zakončení Pavlise hlavou. Následně se Votičtí oklepali a byli do přestávky blízko vyrovnání, ale Štork pálil dvakrát mimo brankové tyče, Bareš také přesně nezamířil a stejně dopadl Jonszta hlavou.

Ihned po přestávce kryl sólo debutanta Molčíka domácí gólman. V 50. minutě už to přišlo, když kolmici Koláře a centr Jonszty proměnil v gól kanonýr Štork. Vzápětí neproměnil sólo Němeček po kolmici Koláře. V poslední čtvrthodině mohli domácí překlopit výhru na svou stranu, ale Rychlík, Franěk a Pavlis z dobrých pozic zamířili mimo branku Soukupa. A když i střelu Štorka po centru Koláře kryl gólman Rozum, tak se body dělily.

„Ve složení v jakém jsme na zápas jeli, tak jsem za bod rád. Na vyložené šance jsme ale vyhráli," řekl po zápase trenér Votic.

Branky: 3. Pavlis – 50. Štork. Rozhodčí: Hamouz. ŽK: 0:2. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup – Homolka, Šlejmar, Dušátko, Bareš – Jonszta, Molčík, Kolář, Slunečko (70. Kramný) – Štork, Němeček.