HVOZDNICE – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 1:5

Sparťan Řepka nehrál, a tak domácí vyběhli v sešívaných dresech, ale ty jim štěstí nepřinesly. Od začátku měli hosté zápas ve své režii, i když domácí mohli ze dvou brejků otevřít skóre, ale Synek ani Mráz je neproměnili. Poříčí z tlaku vytěžilo nejprve tyč Říhy a břevno po hlavičce Havlíčka. Až v 21. minutě se po kolmici Pohorského trefil Havlíček podél brankáře.

Chvíli po přestávce Pohorský krásnou ranou z 25 metrů dodal hostům klid. Poté hlavičkoval domácí Mráz do břevna, aby se mezi 61. – 71. minutou roztrhl pytel z góly. Říha po přihrávce O. Páva a následném sóle prostřelil Syberu, aby vzápětí Mráz po kolmici a obejití Kumšty snížil na 1:3. Jenže Trpišovský po centru Haška a krásném zpracování a O. Páv po úniku Říhy stanovili na konečných 1:5.

"Oslabený soupeř o Řepku a hlavně tvůrce hry Hlavu, od začátku zahustil obranu a spoléhal na rychlé brejky přes Mráze. Zpočátku jsme se přes přehuštěnou obranu nemohli pořádně dostat a nakonec jsme byli rádi za jednogólové poločasové vedení. Po pěkné brance Honzy Pohorského na začátku druhé půle jsme se definitivně uklidnili a přidali ještě tři góly. Výsledek trošku kalí obdržená branka, ale když jich dáte pět, tak to vadí jen gólmanovi," dodal k utkání trenér Poříčí Pavel Šimáček.   

Branky: 64. Mráz – 21. Havlíček, 52, Pohorský, 61. Říha, 66. Trpišovský, 71. O. Páv. Rozhodčí: Mir. Vlk. ŽK: 3:0. Diváci: 40. Poločas: 0:1.

Poříčí: Kumšta – J. Stibůrek, Křivohlavý, J. Páv, Braný – Pohorský, Hašek – R. Říha (72. Hanzal), Havlíček, Šindelář (60. Trpišovský) – O. Páv (72. Šimáček).