POŘÍČÍ N. S. – UHLÍŘSKÉ JANOVICE 2:1

V prvním poločase mělo Poříčí trvalou převahu, ale bez větších šancí. Jen Pavlečko protáhl gólmana Mejstříka a Páv pálil těsně vedle. Hosté spoléhali na sporadické brejky a střelu Kulhánka ze strany lapil Kumšta. Jediný gólový moment přišel v 36. minutě. Stoper Breburda vybojoval míč na vlastní polovině, poslal míč na R. Říhu a sprintoval před branku soupeře, kde po centru a neúspěšné dorážce Páva poslal míč do sítě.

I po přestávce pokračovali domácí v aktivitě. Kyselka nejprve dalekonosnou střelou vyzkoušel pozornost brankáře, aby po pasu Šimáčka a přihrávce R. Říhy, obešel obránce J. Stibůrek stopera a k tyči zvýšil na 2:0. Následně visel ve vzduchu třetí gól, když Pavlečkovu střelu vyrazil gólman na tyč, ránu Havlíčka po závaru vyrazil z prázdné branky Zadražil a trestný kop Havlíčka vytáhl brankář na roh. V závěru se domácí uspokojili a hned je za to v 82. minutě ztrestal osamocený střídající Hošta. Hosté ožili a tlačili se za vyrovnáním, ke kterému měli blízko, ale v největší šanci zamířil Kulhánek vedle. A tak Poříčí horko těžko uhájilo těsnou výhru.

Branky: 36. Breburda, 49. J. Stibůrek – 82. Hošta. Rozhodčí: Kosina. ŽK: 0:3. Diváci: 50. Poločas: 1:0.

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – J. Stibůrek, Kyselka, Breburda, Pohorský – R. Říha (85. Braný), Havlíček, M. Říha, Pavlečko (61. Trpišovský) – Páv, Šimáček.