Průhonice – Miřetice 4:1 (3:1)

Po úvodní oťukávané se ve 20. minutě ochotně poroučel v pokutovém území k zemi M. Dobiáš, ale penaltu Nerad chytil. Jenže sudí Šnýdr nechal pokutový kop opakovat. I tentokrát Nerad střelu M. Dobiáše vystihl, ale na dorážku už byl krátký – 1:0. Zanedlouho přidali domácí po křížné střele Doudy druhý gól. Za hosty snížil Vojta Přitasil, když z úhlu přehodil průhonického brankáře. Jenže za chvíli se J. Dobiáš nádhernou střelou z 20 metrů trefil do šibenice – 3:1.

Ve druhém poločase dokázali domácí zvýšit svůj náskok další pěknou střelou zpoza vápna M. Dobiáše. Hosté si za zbytečné fauly a oplácení vykoledovali žluté karty a Jandák dokonce červenou.

„Domácí byli mnohem lépe připraveni na utkání. Velký byl rozdíl i v přístupu k utkání, nasazení a bojovnosti. Dokážu pochopit frustraci svých hráčů, po komedii s penaltou,“ podotkl Petr Naňák, ale zároveň pohanil své hráče: „Absolutně odsuzuji to, jak jsme odehráli a chovali se ve druhém poločase, kdy jsme dostali šest karet. To určitě není cesta, kterou se chceme jako klub prezentovat a musíme si vše vyřešit interně.“

Branky: 20. a 68. M. Dobiáš, 25. Douda, 34. J. Dobiáš – 31. V. Přitasil. Rozhodčí: Šnýdr. ČK: 76. Jandák (M).

Miřetice: Nerad – Zajíc, K. Čáp, P. Čáp, J. Přitasil – V. Přitasil, Moudrý, Kamarýt (66. Jantač), Jandák, Turek (72. Lalouček) – Jenšík.