NEVEKLOV – ZRUČ NAD SÁZAVOU 0:1

Nováček z Neveklova vstoupil do utkání aktivně a již v 7. minutě Hlaváče po krásné přihrávce Křemena vychytal Cudlín. V 16. minutě museli domácí nuceně střídat, když zraněného Hametu nahradil Vobořil a už za dvě minuty mohl být slavný, ale po posunutí Křemenem ho v úniku opět vychytal skvělý Cudlín. Ve 22. minutě si hosté vypracovali první vážnější situaci před Fraňkovou brankou, ale střela z hranice šestnáctky skončila vysoko nad. Ve 33. minutě se domácí diváci dožadovali pokutového kopu po souboji Křemena s hostujícím stoperem, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. V závěru poločasu ještě neproměnil sólo Křemen a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal mírnou převahou hostů, ale od 50. minuty se vše vrátilo do původních kolejí a domácí opět začali dobývat zručskou branku. V ní však stál fantastický Cudlín, který vychytal i bombu Vobořila z deseti metrů po přesném centru Vrkoslava. Jelikož Neveklovu nebyl gól dopřán, udeřilo na druhé straně. Hostující Zeman si přehodil Chomáta, který ho srazil a z penalty sám postižený se štěstím otevřel skóre. Za chvíli se pokutového kopu opět dožadovali domácí po podražení Vobořila, ale jelikož souboj ustál, tak se opět nepískalo. V závěrečném náporu Neveklova se ještě ocitl sám na penaltě Stibůrek, ale trefil pouze Cudlína, a tak zápas skončil šťastnou výhrou hostů.

„Jsem velmi smutný z výsledku, ale bohužel pokud za celý zápas neproměníte šest stoprocentních gólových příležitostí, tak nemůžete vyhrát. Kluci makali a odměnou jim byl potlesk fanoušků, i když se prohrálo. To jsem v Neveklově ještě nezažil," podivoval se po zápase lodivod Neveklova Marián Král a dodal: „Musíme na tento nezdar co nejdříve zapomenout a pokusit se vyhrát první benešovské derby v Jankově."

Branka: 74. Zeman. Rozhodčí: Meščan. ŽK: 3:2. Poločas: 0:0.

Neveklov: Franěk – M. Balík, Chomát, P. Balík, Zimmel – Čichovský, Hameta (16. Vobořil), Peter (85. Fišer), Křemen, Hlaváč – Vrkoslav (64. Stibůrek).