NESPEKY – CHOCERADY                    3:0
Domácí byli první, kteří ohrozili soupeřovu bránu. Jenže ve 20. minutě udělala nespecká obrana hrubku, kdy gólman Králíček mimo pokutové území se nedohodl s Pavlíkem, ale Kůdela z dvaceti metrů nedokázal trefit prázdnou branku. O deset minut později se tentýž hráč srazil s Králíčkem (akce zaváněla pokutovým kopem), ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. „Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vytvořili si několik dobrých šancí, navíc rozhodčí nám nepískl jasnou penaltu,“ postěžoval si trenér Chocerad Jan Kuželka. A Kůdela potřetí. Ve 35. minutě zbytečně tvrdě fauloval u praporku a po druhé žluté kartě šel předčasně pod sprchy. V závěru poločasu vykopl gólovou střelu Sisla choceradský brankář Holub.   
Ve druhém poločase se hosté už jen bránili a podnikali sporadické výpady. Drtivému tlaku Nespek odolávali do 60. minuty, kdy postupně třikrát inkasovali. „Uklidnil nás až gól  Pavlíka. Nebylo to lehké,“  přiznal kouč Nespek Petr Novotný.

„Hosté k nám přijeli z defenzivní taktikou a nebezpečnými protiútoky.V prvním poločase bylo složité se prosadit, tlačili jsme se hodně středem a při ztrátě míče nás soupeř strašil z rychlých brejků.Ve druhém poločase jsem chtěl, abychom využívali více krajní prostory a pohybem dostali Chocerady pod tlak.Uklidnil nás gól Mirka Pavlíka a nakonec jsme přidali ještě dva.Rozhodně to nebylo jednoduché utkání a jsem rád, že jsme ho zvládli. Chocerady doplatily na neukázněnost svého hráče, který se nechal již v prvním poločase vyloučit,“ řekl trenér Nespek Petr Novotný.
Jan Kuželka, Chocerady: „Proti minulému týdnu jsme museli z důvodu nemoci udělat změny v sestavě. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik dobrých šancí a rozhodčí nám nepískl jasnou penaltu. Od 30. minuty jsme navíc hráli v deseti. I přesto jsme až do 60. minuty hráli vyrovnanou partii. Poté jsme dostali gól z rohu a sil na zvrat už proti přesile moc nezbývalo. Pokusili jsme se s výsledkem ještě něco udělat, ale ještě jsme dvakrát inkasovali. Musím klukům poděkovat za bojovnost. Dnešní zápas musíme hodit za hlavu a připravit se na zápas s Poříčím.“

Branky: 60. Pavlík, 73. T. Rosenvald, 89. Doubek. Rozhodčí: Kosina. Poločas: 0:0. ŽK: 1/5. ČK: 35. Kůdela (CH). Diváci: 60. Nespeky: Králíček – Párys, Sisel (78. Kumpošt), Pavlík, Burian –  K. Kulhavý, Doubek, T. Rosenvald, Kalenda – Kadlec, Myslivec. Chocerady: Holub – Benák, Říčař, Douda, Bürgel  – Mařinec, Kůdela, J. Kuželka, Vondrák, Kodad (60. Mrázek) – Kadlec.