NESPEKY – PRŮHONICE 8:0

Domácí šli v 6. minutě do vedení, když po centru uzdraveného Buriana dorážel míč do sítě Myslivec. V 10. minutě se hostující Vinš dostal sám před Vejvodu, ale ten se štěstím vyrazil střelu na roh. Následně se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém měli Průhoničtí mírně navrch, jenže bez gólového efektu. Naopak na druhé straně po půlhodině hry tečoval Burian střelu Hořického a zvýšil na 2:0.

Vzápětí mohli hosté snížit, když se brankář Vejvoda nedohodl s obráncem, ale Vinš domácí prázdnou branku vysoko přestřelil. A tak opět udeřili Nespečtí, když Myslivec po ideální přihrávku Pavlíka nedal brankáři Průhonic šanci. Hosty třetí branka dostala do kolen a do poločasu ještě dvakrát z kopačky Hořického inkasovali.

Ve druhém poločase pokračovaly Nespeky ve velmi dobrém výkonu, s jedinou výjimkou, když Vejvoda bravurně zlikvidoval šanci Žiačika. Po hodině hry přidal Nachtman šestý gól, aby ještě společně s Pavlíkem uzavřeli debakl Průhonic na 8:0.

Branky: 6. a 34. Myslivec, 37. a 43. Hořický, 60. a 74. Nachtman, 30. Burian, 72. Pavlík. Rozhodčí: Garaja. Bez karet. Poločas: 5:0.

Nespeky: Vejvoda – Nachtman, Pavlík, Burian, Párys – Sysel (65. Čáp), Matyášek, Hořický, Dufek (70. Tyrner) – Myslivec, J. Kadeřábek.

PAVEL DRNEC