ŘÍČANY – MIŘETICE 6:0

V první půlhodině hosté dobře bránili a nepouštěli domácí do větších šancí. Vše změnila 33. minuta, když se po skrumáži trefil Ulrych. Do konce poločasu pokořil miřetického brankáře Nováka ještě dvakrát Olah – nejprve po rozehraném rohu a poté po rychlém protiútoku křižnou střelou – 3:0.
Po změně stran pokračovali Říčanští v tlaku. Gólman Novák nejprve chytil tutovku, aby v 51. minutě dvakrát hosté zabránili gólu, ale na krásné obstřelení Korandy už nestačili – 4:0. Po hodině hry zahrozili i Miřetičtí, ale míč po hlavičce Jandáka skončil po centru Kopeckého na břevně. Závěr zápasu si pronajal střídající dorostenec Pont. Ten přišel na hřiště v 67. minutě, aby za tři minuty poprvé pokořil brankáře Nováka, za další dvě, podruhé zavěsil a upravil tak na konečných 6:0.

„První půlhodinu jsme hráli dobře v obraně, ale po prvním gólu už bylo o výhře soupeře, který byl celý zápas silnější na míči, jasno. Mrzí mě, že jsme zbytečně dostali šest gólů, což je dost. Teď se musíme soustředit na domácí zápas se Struhařovem, kde již snad budeme v lepší sestavě," dodal po debaklu asistent trenéra Miřetic Pavel Hájek.

Branky: 38. a 44. Olah, 70. a 72. Pont, 33. Ulrych, 54. Koranda. Rozhodčí: Sandev. ŽK: 1:0. Diváci: 50. Poločas: 3:0.

Miřetice: Novák – Macko, Seidl, K. Čáp, Zajíc – Přitasil, Turek (81. T. Korejtko), Kopecký, Jandák, Jantač – J. Hájek.