PRŮHONICE - MIŘETICE 3:3 

Po opatrném začátku udeřili první domácí. Hosté chybovali na polovině hřiště, Průhoničtí podnikli rychlý brejk zakončený po centru Voštou. Jenže Miřetičtí nerezignovali a ze dvou brejků, první zakončil Jantač po centru Turka a druhý Přitasil, výsledek do konce poločasu otočili.

Ihned po přestávce vsítil třetí gól hostů Javorský a s akciemi Miřetic to vypadalo dobře. Jenže domácí zapnuli na plné obrátky a přitlačili hosty na jejich polovinu. Nejprve nastřelili tyč, ale poté ze dvou penalt Dobiášem již v 75. minutě vyrovnali. Nejprve fauloval brankář Novák a poté Zajíc v rohu šestnáctky. „Penalty byly po našich zbytečných faulech," zlobil se asistent trenéra Miřetic Pavel Hájek.

V závěru se tlačili Průhoničtí, hrající bez Ujfalušiho, za výhrou, ale paradoxně mohli mít všechny body hosté, když dvakrát Filip po únicích ze strany zamířil křížnými střelami těsně vedle.

„Jsem zklamaný, protože jsme ztratili zbytečně dva body," povzdechl si po zápase Hájek.

Branky: 60. A 75. Dobiáš (obě z PK), 9. Vošta – 17. Jantač, 23. Přitasil, 46. Javorský. Rozhodčí: J. Pejša. ŽK: 2:3. Diváci: 120. Poločas: 1:2.

Miřetice: Novák – Zajíc, K. Čáp, J. Kamarýt, Macko – Přitasil (38. J. Hájek), Javorský, Fialka, Turek – Filip, Jantač.