TEPLÝŠOVICE – MIŘETICE 5:1
Domácí na svého protivníka vletěli jako uragán a během tří minut šel D. Podhorský třikrát sám na gólmana. Jenže střeleckou mušku nechal doma. Ujala se až střela Mládka v 17. minutě. Hosté poté srovnali krok a ve 38. minutě vyrovnal Fialka z penalty za faul Dřízala na Doležala. Po změně stran už existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo, Teplýšovice. Postupně navyšovaly skóre až na konečných 5:1.
„Měli jsme skvělý začátek, ale David Podhorský třikrát sám na gólmana nedal a do poločasu ještě dvakrát. Soupeř byl o dvě třídy horší, ale v poločase byl stav nerozhodný. Pak jsme se rozstříleli a to ještě Nerad s Králem šli také sami na branku a několikrát tři nebo čtyři na jednoho obránce. Výborně hrál Král, který dával góly i na ně přihrával," uvedl trenér Teplýšovic Milan Ottl.
„Měli jsme rozpačitý začátek, kdy jsme mohli několikrát inkasovat. Po přestávce jsme si mysleli, že soupeře pozlobíme, ale opak byl pravdou. Měl jsem problémy s hráči. Kluk, co minule chytal, šel hrát stopera a Kamarýt vůbec nebyl. Máme úzký kádr a pro nás dva klíčoví hráči je moc. Navíc jsme jim to svou nedůsledností usnadnili, některé šance jsme jim vyloženě připravili. Někteří hráči zahráli opravdu špatně," smutnil trenér Miřetic Petr Kotora.

Branky: 82.a 88. Král, 17. Mládek, 56. D. Podhorský, 67. Petr Chomát (pen.) – 38. Fialka (pen.). Rozhodčí: Roth. ŽK: 2/3. Diváci: 70. Poločas: 1:1. Teplýšovice: Šíma – Drahota, Petr Chomát, Pavel Chomát, J. Dřízal – Král, Černý, M. Podhorský, Nerad – Mládek (71. Beneš), D. Podhorský. Miřetice: Novák – Seidl,P. Čáp, Rek, Zajíc – J. Přitasil, Jantač, Turek, Fialka – Doležal, Ondrák. Střídali: Jandák, Mir. Hanuš, Hájek.