Kondrac – Mnichovice 3:1 (2:1)

Kondrac začala zápas opatrně s viditelným respektem k soupeři. Hosté se dostávali k centrům a ve 13. minutě proměnili svou druhou brankovou situaci ve vedoucí branku. O chvíli dřív totiž po rohu hlavou neskutečně minul hostující Kolínský. Domácí ale nesložili zbraně a čím dál více se osmělovali. Ve 31. minutě se Hlaváček postavil k trestnému kopu z pětadvaceti metrů a bombou vyrovnal – 1:1. O chvíli později se hosté divili ještě více, když se k odražené střele Novotného dostal Pavlíček a zvýšil na 2:1. Těsně před pauzou mohl navýšit vedení Procházka, ale prodlouženou hlavičku Tichého ve skluzu minul o zlomek vteřiny.

Druhý poločas nabídl překvapivě vyrovnaný průběh utkání. Hosté sice pořád působili více fotbalově, ale paradoxně si Kondrac vytvářela šance. Ani jeden ze Sedláčků v domácím dresu však své šance neproměnili. Zvýšit mohl i Pavlíček, ale jeho lob jen těsně minul hostující branku. Pojistku tak přidal až v 84. minutě Procházka, který se pěkně trefil z voleje a Kondrac tak dokázala pokořit po velmi dobrém výkonu jednoho z aspirantů na postup.

"Narazili jsme na soupeře, který byl sice po většinu zápasu fotbalovější, ale my jsme ho předčili v bojovnosti a vůlí po vítězství, což nás nakonec dovedlo k velmi cenným třem bodům," měl radost po složení lídra hrající trenér Kondrace Josef Linhart.

Branky: 31. Hlaváček, 34. Pavlíček, 84. Procházka – 13. vlastní Tichý. Rozhodčí: Ježek.

Kondrac: Kuklík – Vesecký, Linhart (74. R. Kašpar), Tichý, Procházka – P. Sedláček, F. Sedláček, Muller, Hlaváček (84. Rakáš), Novotný (46. Buchta) – Pavlíček.

Jiří Janouš mladší