SK Benešov - FK Motorlet Praha 0:1 (0:0)

V prvním poločase se snažili domácí hráči trpělivou hrou překonat linie Motorletu. Časté chyby v rozehrávce však nahrávaly hostům k ohrožení branky Plocka, ale jejich pokusy brankou neskončily. Domácí se před dobře chytajícího Bártla dostávali jen sporadicky.

Nový zásahový vůz poslouží dobrovolným hasičům z Divišova. Městys na pořízení dostal dotaci od ministerstva i Kraje.
Divišovští dobrovolní hasiči získali nové zásahové auto

O přestávce provedl trenér Slepička dvě změny se snahou oživit útočnou hru. Domácí na začátku druhého poločasu přikovali hráče Motorletu k jejich brance a dlouhé auty Průchy znamenaly nebezpečí pro jejich branku. Stoprocentní šance Melichara, Průchy a Hampla však zůstaly nevyužity. Hosté podnikali rychlé protiútoky a v 61. minutě se prosadil Hůlka, který tak vstřelil jediný gól zápasu. Tlak ke konci utkání ze strany Benešova vyšel naprázdno.

„Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Soupeř má velmi kvalitní kádr a také to herně potvrdil," věděl trenér Benešova Petr Slepička o síle soupeře, který na jaře válí a dodal k utkání: „Postupem času bylo jasné, že bude rozhodovat první branka. V úvodu druhého poločasu jsme si vytvořili několik dobrých šancí, ale do vedení šel nakonec soupeř a utkání si pohlídal. Je to škoda, protože jsme měli na to, utkání vyhrát a potvrdit tak body z Hradce."

Branky: 61. Hůlka.

Benešov: Plocek – Sládek, Rataj, Melichar (67. Hájek), Říha – Srb, Hašek, Vondrák (46. Průcha), Popelka (72. Baštýř), Hampl, Baariev (46. Pohorský).

KAREL KRÁLÍČEK

Nový zásahový vůz poslouží dobrovolným hasičům z Divišova. Městys na pořízení dostal dotaci od ministerstva i Kraje.
Divišovští dobrovolní hasiči získali nové zásahové auto