BENEŠOV – DUKLA PRAHA JUN. 3:0 (1:0)

„Myslím si, že utkání bylo velmi fotbalové. Hráči Dukly byli dobře technicky vybavení a kombinačně zdatní. My jsme se jim ale v těchto vlastnostech dokázali vyrovnat a prokázali jsme větší sílu v tom, že jsme naše šance dotáhli do úspěšného konce a vstřelili jsme tři góly," řekl trenér Benešova Luboš Zákostelský a pokračoval: „Utkání se hrálo na poměrně slušném terénu, a to i přesto, že zde v úterý prošla velká průtrž mračen. Navázali jsme na to, jak jsme hráli v divizi. Myslím tím to, že jsme nedostávali góly a podařilo se nám vždy nějakou tu branku vstřelit. Takže z tohoto pohledu jsem velmi spokojen, protože jsme opět nedostali gól."

Benešovskému kádru se zranění vyhýbají. „Zdravotní stav je dobrý. Během dovolených se uzdravili hráči, kteří byli zranění, takže se mohli zapojit do přípravy. Chyběl nám akorát Zoubek, který je ještě na dovolené a připojí se k týmu až příští týden v pondělí. Až na Zoubka jsem měl k dispozici de facto všechny hráče. Konkrétně zde na zápase jsem měl osmnáct hráčů, zbytek trénoval v Benešově," popsal zdravotní stav svých svěřenců Luboš Zákostelský.

Branky: 38. Vrňák, 68. Skopec, 88. Milec. Benešov: Capouch – Braný (46. Večera), Hrubý, Zákostelský, Vrňák (46. Krejza) – Žák (46. Peroutka), Bredler (46. Milec) – Jíša, M. Turek (46. Keltner), Borkovec (46. Horváth) – Skopec. Trenér Luboš Zákostelský.

ADAM PROCHÁZKA