CERHOVICE – NESPEKY 1:1 PK 3:4

Domácí byli kromě první čtvrthodiny fotbalovější. Úvodní šanci měl ale hostující D. Pešta, když nastřelil jen nohy brankáře po centru Maršouna. Poté přišli ke slovu domácí, ale závar nedotáhli do gólového konce a ránu vyrazil Drážek. Na druhé straně hlavičkoval Krejza vedle, stejně se vedlo i domácímu hráči. Těsně před odchodem do kabin se domácí radovali z gólu, když se prosadil Procházka po rohovém kopu.

Ihned po změně stran domácí zatlačili hosty na jejich polovinu, Drážek ale měl svůj den a hosty čtyřikrát podržel, a když už byl překonán, pomohlo mu břevno. Na druhé straně nejprve D. Pešta po přihrávce Kukače netrefil branku, aby v 62. minutě nepovedený centr Vojkůvky skončil v šibenici domácí branky - 1:1. Ten mohl i překlopit misky vah na stranu Nespek, ale po úniku a přihrávce D. Pešty sám před gólmanem zaváhal. Závěr vyšel domácím a hosté jen díky Drážkovi došli do penaltového rozstřelu, ve kterém dvě desítky nespecký gólman lapil, a tak měl největší podíl na dvou bodech pro hosty.

„Zápas se hrál za velkého vedra a na těžkém, tvrdém terénu. Chtěl bych vyzdvihnout Drážka, který předvedl solidní výkon. Byl to asi remízový zápas, ve kterém jsme penalty zvládli líp," řekl po zápase kouč Nespek Jiří Maršoun a už se dívá na poslední zápas sezony: „S Mníškem chceme vyhrát, abychom zůstali na bedně."

Branky: 45. Procházka - 62. Vojkůvka. Rozhodčí: Kosina. Poločas: 1:0.

Nespeky: Drážek – Myslivec (46. Myslivec), Braný, Burian, Urban – Krejza – Konopiský, D. Pešta, L. Maršoun, Jasz (83. Straka) – Vojkůvka (72. V. Pešta).

JAROSLAV ROSENVALD