BENEŠOV – ČÍŽOVÁ 0:0

První poločas nepřinesl úchvatnou podívanou. Po většinu času se hrálo uprostřed hřiště a šancí bylo poskrovnu. Benešov byl blíž k vedení, ale hlavičky Rybaříka a J. Zákostelského z malého vápna skončily mimo brankové tyče gólmana Stehna. Na druhé straně se Capouch nejvíce protáhl při střele Rosůlka z 20 metrů.

Po přestávce se sice domácí dostávali více na dostřel branky Čížové, ale Večerův nepovedený centr zapadl jen těsně za břevno, Rybařík mířil do brankáře, výlet stopera Hrubého skončil nepřesným zakončením a Večerovu ránu z dobré pozice Stehno polapil. Největší příležitost měl Rybařík, jenž se řítil sám na brankáře, ale ten jeho střelu vyškrábl na roh. V závěru trenér Zákostelský vysunul svého syna Jana do útoku, ale ani to nepomohlo. A jelikož hosté sporadické útoky nedotáhli do gólového konce, skončil zápas bez branek.

„V současné době jsme slabí v ofenzivě, kde si nevytváříme dostatek šancí a je to taková křeč, než dáme gól. A když ho nedáme, tak se trápíme celý zápas. S Čížovou se nám to nepodařilo zlomit, a tak jsme ztratili dva body," smutnil po zápase Luboš Zákostelský a ví, kde je zakopaný pes: „Chybí nám síla Dominika Němce, který na podzim z patnácti míčů dopředu udělal pět nebezpečných situací, dvě gólovky nebo jeden gól sám dal, a to nejde ničím nahradit. Teď musíme čekat až se nám uzdraví a dostanou se do herní formy ofenzivní kluci, protože na lavici nemáme nikoho do útoku."

Rozhodčí: Štrincl. ŽK: Žák, J. Zákostelský, Borkovec – Rosůlek. Diváci: 140. Benešov: Capouch – Peroutka, Hrubý, J. Zákostelský, L. Braný – Žák, Bredler – Borkovec, Kučaba, Večera (77. Prikner) – Rybařík (60. Vrňák).