„Zajížděli jsme na půdu nováčka a očekávali jsme, že se bude chtít předvést. My jsme nastoupili ve složení bez hráčů áčka, které hrálo ve stejnou dobu s Tachovem. Nakonec jsme uhráli bod, který se počítá," byl spokojený po bezbrankové remíze Petr Chomát.

BĚLÁ POD BEZ. – BENEŠOV B          0:0

Domácí od začátku na hosty vlétli, kteří nevěděli, kam dřív skočit a jen díky brankáři Tlamichovi udrželi čisté konto. „Úvod nám nevyšel a v prvních dvaceti minutách byli domácí aktivnější. Měli dvě velmi dobré příležitosti, při kterých nás podržel brankář Tlamicha," oddechl si kouč Benešova a pochválil gólmana.

Následně se hra trochu vyrovnala a i když měli domácí více míč na kopačkách, i hosté začali ohrožovat branku Bělé. „Největší příležitost měl Němeček, který  v samostatném úniku zapomněl míč za sebou," smutnil Petr Chomát.
Po přestávce se hra definitivně vyrovnala a navrch začali mít hosté, ale stejně jako domácí brankovou síť nerozvlnili. A tak se v zápase diváci gólů nedočkali.

„Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a domácí jsme již do ničeho nepustili. Naší hře scházel jen vítězný gól," povzdechl si kouč béčka Benešova B a poznamenal: „Myslím si, že bod z venku se počítá a z tohoto pohledu jsem spokojen."
Do utkání od začátku nastoupil také nový hráč, mladý Václav Zvěřina. „Výkonem mě potěšil. O poločasové přestávce jsem ho přesunul z útoku do zálohy a tam byl aktivnější," pochválil mladíka Petr Chomát.

Benešov B: Tlamicha – Hronek, Svoboda,  Kondáš, F. Jendele (55. Voráček) – Hronek – Hroch, Krejza, P. Štěpán, J. Páv (88. D. Jendele) – Zvěřina, Němeček (78. Kubásek).

MILOSLAV BROŽEK