ŽÁCI U15

BEROUN – BENEŠOV    2:3

Hosté měli po většinu zápasu převahu a dostali se do vedení, když Janků využil skrumáže před brankou Berouna. Domácí jen nakopávali míče na útočníky, dvakrát se jim podařilo využít chyb Benešova a otočili na 2:1.
Po přestávce zvýšili hosté tlak a podařilo se jim i se štěstím a po chybách domácího brankáře otočit výhru na svou stranu. Vyrovnání zařídil Pešta, dorážkou, když brankáři vypadl míč z ruky a vítězný gól vsítil Květ střelou ze 40 metrů, která zapadla za záda berounského gólmana.

Branky Benešova: Janků, Pešta, Květ. Poločas: 2:1. SK Benešov: Šach – Hýbek, Květ, Hašek, Kulhavý – Pešta, Balata, Křemen, Melichar – Janků, Kobler. Střídali: Král, Černík, Kobler, Maršoun, Kohoutek.

BOHEMIANS 1905 – VLAŠIM         4:0

Úvodní gól zápasu padl již v 15 vteřině, když propagační střelu Klokanů neudržel gólman Kabát. Ihned po rozehrání se dostali do dobré příležitosti hosté, ale míč z malého vápna uklidil těsně před Brabencem na roh domácí stoper. Ve 13. minutě vsítili Klokani po závaru před brankou druhý gól a za chvíli z dorážky upravili na 3:0. Následně mohl snížit V. Přitasil, ale trestný kop z 20 metrů poslal nad a střelu po úniku z úhlu vyrazil gólman na roh. V závěru poločasu přidali domácí po individuální akci čtvrtý gól.
Ve druhé půli si Klokani udržovali herní převahu, kterou však již gólově nevyjádřili i díky výborným zákrokům Kabáta a následně střídajícího Babky. V závěru trefili domácí dvakrát břevno.

Poločas: 4:0. Vlašim: Kabát – Vl. Vlk, M. Přitasil, Janák, Filip – J. Vlk, Brabenec, V. Přitasil, Srb – Zamrzla, Jeništa. Střídali: Pavouček, Mareš, Babka.

ŽÁCI U14

BEROUN – BENEŠOV   1:7

Úvod vyšel hostům na jedničku, když po kolmici Pohorského skóroval Balog. Benešovští se snažili kombinovat, ale moc se přes vysoké obránce do zakončení nedostávali. A když už, tak Balog trefil břevno. Ve 23. minutě si udělal jeden z výletů stoper Dvořák, byl v šestnáctce faulován a Srb penaltu proměnil. Vzápětí neproměnil sólo Rataj. Poté se i domácí osmělili z brejků, ale bez gólového úspěchu. V závěru poločasu vyjel s míčem Rozsypal, ač faulovaný, přihrál Janovskému, který narazil balón Ratajovi a kanonýr se nemýlil – 0:3.
Ihned po přestávce benešovští kluci dvakrát udeřili. Nejprve se krásně překřížili útočníci, Rataj našel Baloga, který podruhé trefil břevno, ale odražený míč poslal do sítě Rozsypal. Vzápětí nastřelil míč Rozsypal před branku, kde ho na první tyči tečoval Rataj a dílo dokonal na zadní tyči Srb – 0:5. Následně byla hra rozkouskovaná a jen Rataj trefil z úhlu tyč. V 57. minutě chyboval v rozehrávce brankář Houzar a domácí útočník snížil na 1:5. A tak až v závěru zápasu se opět projevili hosté. Šestý gól přidal  Rataj z dorážky střely Baloga a skóre dokonal o chvíli později  Čáp, když jeho míč po rohovém kopu tečoval obránce do vlastní sítě – 1:7. Je jen smutné, že nepřesný rozhodčí, ukončil zápas o pět minut dříve.

Branky Benešova: 23. (z PK) a 39. Srb, 35. a 63. Rataj, 1. Balog, 37. Rozsypal, 65. Čáp. Rozhodčí: Mudra. ŽK: 2:2. Poločas: 0:3. SK Benešov: Šimáček (36. Houzar) – Tomíček, Slunečko, Dvořák, Čáp – Janovský (44. Pešta), Rozsypal, Pohorský (44. Holada), Srb – Rataj, Balog.

BOHEMIANS 1905 – VLAŠIM        9:2

Bohemka byla od první minuty lepším týmem, vypracovala si několik šancí a devětkrát rozvlnila vlašimskou síť za zády brankáře Boháče, který ale jinak  podal velmi dobrý výkon. Za to obrana se několikrát červenala.
I hosté měli světlé chvilky, když si vypracovali několik slibných příležitostí a Zamrzla se Šmejkalem je po přestávce přetavili v góly.

Branky Vlašimi: 43. Zamrzla, 62. Šmejkal. Poločas: 4:0. Vlašim: Boháč – Mišoň, Brýl, Toupal , Vesecký -  Kříž (42. Vlk), Struska, Linhart, Novotný (36. Filip) – Zamrzla (54. Vavro),  Svoboda (50. Šmejkal).