BENEŠOV B – LUŠTĚNICE 1:2

Domácí začali tlakem a hned z první šance dokázali skórovat, když akci po ose L. Balata – Keltner zakončil Voráček. Jenže za chvíli vyrovnal z dorážky ze skrumáže Kopa. Poté se hra uklidnila a k vidění byly pouze nepřesné střely Voráčka a Janovského a na druhé straně Sabola.

Ve druhé půli začali domácí tlakem, ale D. Braný trefil po centru Krejzy jen boční síť, velkými šancemi pohrdli Voráček s Keltnerem. A tak udeřilo na druhé straně. V 54. minutě se na vápně uvolnil Zikmunda a skrytou střelou zpoza obránce prostřelil Lisu. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale Komárek a D. Braný pohořeli na dobře chytajícím Řezáčovi. Hosté hrozili z brejků a v 83. minutě mohli navýšit vedení, ale Lisa penaltu Zikmundovi chytil. V závěru měli domácí velký tlak, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

„Bohužel se nám nepovedlo rozloučit se výhrou. Soupeř byl houževnatý a dobře bránil, my jsme ale nepodali dobrý výkon. Pozitivně mohu hodnotit kluky z dorostu, včetně mladého brankáře Lisy. Už poněkolikáté se nám stalo, že rychlý gól je pro nás spíše překážkou, než výhodou. Vždy se uspokojíme, soupeř brzy vyrovná a my se pak do zápasu složitě vracíme," povzdechl si kouč benešovského béčka Petr Slepička a krátce zhodnotil sezonu: „Chci všem klukům za jejich odvedené výkony poděkovat. Zvláště pak těm, kteří pendlovali mezi áčkem a béčkem. A samozřejmě nemohu opomenout hráče, kteří nám chodili hrát z dorostu. Velký dík patří i lidem, jenž s námi na zápasy jezdili a celému realizačnímu týmu."

Branky: Voráček – Kopa, Zikmunda. ŽK: 0:2. Poločas: 1:1.

Benešov B: Lisa – Komárek, Verner, Večera (69. P. Balík), Krejza (83. Martin Chrpa) – Janovský, Peroutka (69. Marek Chrpa) – Keltner, Voráček, Rezek (46. Braný) – L. Balata.