BENEŠOV B – HRADIŠŤKO 2:3

Domácí se od začátku tlačili do zakončení, avšak gólovou šanci si vytvořili až v 8. minutě po střele Zoubka do tyče a odražený míč si našel náruč ležícího gólmana Michala. Ve 13. minutě se dostal za obranu hostů po pasu Komárka rychlonohý Kubálek, ale jeho ránu Michal vyrazil na roh. Další velkou šanci po střele Keltnera zlikvidoval opět hostující brankář, a tak udeřilo na druhé straně. Ve 27. minutě se hosté dostali do první vážnější akce a hned se radovali z gólu, po přesném zakončení Novotného.

Domácí vyvinuli ještě větší tlak, ale Voráček ani Keltner ve vyložené šanci branku netrefili. Až ve 39. minutě vybojoval Rezek míč na vlastní polovině, přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Balatu, jenž tváří v tvář nedal Michalovi šanci – 1:1. Těsně před odchodem do kabin se Balata dostal za obranu hostů a po jeho přihrávce donesl míč do sítě vlastním tělem Voráček a otočil stav na 2:1.

Druhý poločas začali lépe hosté. Tlačili se do zakončení, ale brankář Tlamicha byl pozorný. Až v 55. minutě si na něj přišel Rodek z krásně trefeného trestného kopu, když se balón od břevna odrazil do sítě – 2:2. Domácí vyvinuli místy drtivý tlak, ale nejnebezpečnější akci zakončoval Verner střelou pouze do břevna. Obrovský šok pro Benešov nastal v 74. minutě, když se po ojedinělé příležitosti hostů uvolnil v domácí šestnáctce Dvořák a přesnou střelou otočil na 2:3. Domácí se zoufale snažili alespoň o vyrovnání, ale Keltner,Voráček a Balata v zakončení zklamali, a tak bylo překvapení na světě.

„Byl to zápas, který jsme ještě nehráli. Soupeř byl slabý, ale disciplinovaný, bránil na vlastní polovině a my jsme svou úlohu nezvládli. První poločas pro nás dopadl nakonec dobře, ale jen díky skvěle zahraným brejkům v závěru. Druhou půli jsme měli ovládnout kvalitou a vysokým nasazením.To se však nedostavilo a soupeř vytěžil z minima maximum." poznamenal k zápasu velice smutný trenér benešovského béčka Petr Slepička a ještě poznamenal: „Jsem zklamaný s přístupem všech hráčů na začátku druhého poločasu. Naše pasivita pomohla odevzdanému soupeři na nohy a smrtící brejky nás dostaly na kolena. Nemůže mě těšit, že jsme měli ve druhém poločase šest obrovských šancí, které však brankou neskončily. Kluci dostali facku a doufám, že v Letech své selhání odčiní."

Branky: 39. Balata, 45. Voráček – 27. Novotný, 55. Rodek, 74. Dvořák. Rozhodčí: Doubrava. ŽK: 2:3. Poločas: 2:1.

Benešov B: Tlamicha – Kubálek, Verner, Komárek, Rezek (80. Maršoun) – Balata, Voráček, Zoubek, Keltner, Bredler – Horváth (48. Vyhlídal).