VOTICE – JÍLOVÉ 3:1

Úvodní šanci měli na svědomí hosté, ale Cimpl přestřelil branku. „Chtěli jsme hrát od začátku hodně vysoký presink, ale paradoxně jsme úvod prospali a soupeř nás málem po standardní situaci potrestal,“ posteskl si Martin Bárta.

A tak se domácí dostali před jílovskou branku až v 8. minutě, ale sólo Štorka chytil gólman. Ve zbytku poločasu se moc šancí neurodilo, jen střely domácích Slunečka a Homolky stály za zmínku. Přesto se Votice dostaly do vedení Slunečkem, který prostřelil brankáře. „Opticky jsme drželi balón, ale ve finále to nebylo, takové, jaké by to mělo být,“ posteskl si votický kouč.

Po hodině hry přidal Štork druhý gól Votic, který jim měl dodat klid. Jenže hosté snížili po trestném kopu Čmelíkem. Následně otevřeli více hru ve snaze vyrovnat, ale místo toho, na druhé straně neproměnil dvě loženky Němeček. A tak dodal klid do domácích řad až v nastavení Slunečko, kdy se vydal na standardní situaci i brankář Jílové Kruliš a nestačil se vrátit. To už hráli hosté bez vyloučeného Cimpla.

„Ani ve druhé půli nebyla hra taková, jaká měla být. Sice jsme dali druhý gól, ale měli jsme jich přidat víc. Místo toho jsme inkasovali, nedali dvě tutovky, a tak byl zápas otevřený až do konce,“ oddechl si nespokojený kouč Votic a dodal: „Zápas jsme si zbytečně zkomplikovali. Byly v zápase věci, které tam, být neměly, ale nakonec to dopadlo dobře.“

Branky: 29. a 90. + 1. Slunečko, 60. Štork – 71. Čmelík. Rozhodčí: Zoufalý. Poločas: 1:0.

Votice: Tůma – Molčík (58. Komárek), Šlejmar, Sládek, Homolka – Říha (72. J. Kramný), Kolář (82. Boukal), Tábořík (58. Zoubek), Slunečko – Štork, Němeček.