METEOR VIII PRAHA – SK BENEŠOV 2:1

Hráči Benešova opět nezvládli úvod utkání, když dvakrát inkasovali. Po vstřelených brankách se domácí uklidnili a přepustili aktivitu hostům. A tak ve 33. minutě po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Rataj a křižnou střelou nedal domácímu brankáři šanci - 2:1.

Ve druhém poločase se do velkých šancí dostali postupně Hampl, střídající Pohorský, Průcha, Rataj a také aktivní Popelka, ale míč do domácí branky nedotlačili. Proto Benešov odešel poražen a je v tabulce tři kola před koncem na desátém místě.

"Do zápasu jsme vstoupili špatně a soupeř nám ze dvou šancí obě proměnil. Poté jsme soupeře přehrávali, ale do poločasu dokázali pouze snížit. Ve druhém poločase jsme si vytvořili řadu vyložených šancí, ale nedokázali je proměnit," povzdechl si kouč Benešova Petr Slepička a dodal: "Prohra mě mrzí, protože jsme byli fotbalovější než soupeř."  

Branky: 5. Velešník, 16. Krob - 33. Rataj. Poločas: 2:1.

Benešov: Budil - Sládek, Rataj, Hájek (80. Baštýř), Hampl, Srb, Hašek, Průcha (75. Baariev), Filip (56. Pohorský), Popelka.

V neděli 28. 5. hostí Benešov hráče Sokolova, v sobotu 3. 6. zajíždí do Prahy na zápas s FK Dukla Praha a soutěž zakončí ve čtvrtek 8. 6. od 11.00 hodin zápasem doma s Ústí nad Labem.

KAREL KRÁLÍČEK