Zatímco pro Benešovské půjde o rozloučení se sezonou, pro Letenské půjde o start té nové. To všechno v sobotu 22. června od 15 hodin na Městském fotbalovém stadionu v Benešově.

Víte, kdy hrála Sparta Praha v Benešově poprvé a naposledy ligové utkání? Bylo to 5. března 1995, v rámci jediné sezóny, kterou benešovských fotbal strávil v první lize. Návštěva byla tenkrát přes 8.000 diváků, bylo zcela plno. Sparta utkání vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, když vítěznou branku vstřelil v 78. minutě Horst Siegl. Doma pak Rudí vyhráli 2:0 brankami Chovance a Kožleje.

Ilustrační foto
Votice vrátil na vítěznou vlnu parádní volej kanonýra Štorka

Aktuální utkání bude odvetou za listopadový zápas, který Benešov vyhrál 1:0. Utkání proběhne v rámci celodenní akce Rozloučení s fotbalovou sezónou, v jejímž rámci proběhne v areálu od 10 hodin i Dětský den.

V předprodeji v turistickém a informačním centru na Masarykově náměstí v Benešově jsou vstupenky typu exclusive za cenu 150 korun. Opravňuje ke vstupu na krytou tribunu, kde bude probíhat i prodej nápojů, slosovatelný zpravodaj zdarma a navíc je vstupenka následně platná i na vybraný domácí zápas v příští sezoně.

VIP vstupenka není běžně v prodeji, klub je nabídne přednostně sponzorům, partnerům, trenérům a dalším činovníkům klubu. Běžný prodej vstupenek pak bude probíhat v den utkání od deseti hodin u vstupu do areálu.

Z utkání OP Benešovska Nespeky B (v modrém) - Přestavlky.
Ofenzivní šlágr si podmanily Olbramovice a jsou v čele